Aeroxspecials
Image default
Cadeau

Kerstpakketten bestellen: 3 handige tips voor gegarandeerd succes

Het is elk jaar weer lastig: je wilt kerstpakketten bestellen waarmee je iedere medewerker blij maakt, maar deze taak lijkt onmogelijk. Iedereen heeft andere hobby’s, een andere smaak en andere interesses. Gelukkig zijn er manieren waarop je wel een kerstpakket kunt aanwijzen dat iedereen aanspreekt. Je kunt er zelfs voor zorgen dat dit kerstpakket motiveert, waardering uitspreekt en binnen je budget past. Ga je kerstpakketten bestellen, gebruik dan de onderstaande 3 tips voor gegarandeerd succes.

 

1.      Kerstpakketten bestellen met een gezamenlijke overeenkomst

De beste manier om kerstpakketten te bestellen waar iedereen blij van wordt is door naar een gezamenlijke overeenkomst te zoeken. En ook al lijkt dat onmogelijk, er zijn wel degelijk een aantal kenmerken die iedereen deelt. Hier zie je welke deze zijn en hoe je die kunt gebruiken.

  • Het bedrijf zelf: iedereen werkt voor hetzelfde bedrijf. Laat zien dat het kerstpakket van jullie afkomstig is, bijvoorbeeld door te kiezen voor jullie huiskleur en door het logo op de verpakking aan te laten brengen.
  • Wat doen jullie: jullie werken allemaal direct of indirect aan het leveren van diensten of producten. Verwijs daarnaar door een artikel uit te kiezen dat daarmee te maken heeft. Een ventilator met zonnecel, bijvoorbeeld, als jullie zonnepanelen installeren.
  • Belangrijke prestaties: de prestaties die het bedrijf geleverd heeft zijn het gevolg van ieders inspanning. Je kunt bijvoorbeeld kerstpakketten bestellen met een Amerikaans thema als jullie een groot Amerikaans contract hebben binnengesleept.

 

2.      Vraag je personeel om hun inbreng

Het uitzoeken en bestellen van de kerstpakketten lijkt een eenzame taak met veel verantwoordelijkheid. Maar je hoeft die last niet zelf te dragen. Betrek je personeel bij de besluitvorming door een kerstpakketten vragenlijst rond te sturen. Je vraagt ze bijvoorbeeld hun ideale kerstpakket te omschrijven en om je te vertellen wat de positieven en negatieven waren van het vorige pakket. Door je personeel bij het kerstpakket te betrekken geef je ze macht en kun je de verantwoordelijkheid enigszins delen. Dat zal je personeel automatisch motiveren, omdat ze worden betrokken. En jij hoeft tijdens het kerstpakketten bestellen niet te gissen naar wat ze graag in hun pakket zouden willen ontvangen.

 

3.      Bestel je kerstpakketten bij een webwinkel

De beste plek om je kerstpakketten bestellen is online. Daar zijn verschillende redenen voor. Allereerst is het assortiment enorm en worden er soms bijna duizend opties aangeboden. Je gebruikt de handige filters om daar een selectie van te maken en zo te besluiten welke kerstpakketten jij wilt bestellen. Een ander groot voordeel is dat het assortiment het hele jaar te bekijken is. Je kunt dus theoretisch in februari al een keuze maken en jezelf op die manier stress besparen. De prijzen bij webwinkels zijn lager, wat betekent dat je een groter of luxer kerstpakket kunt kiezen voor jouw beperkte budget. De kwaliteit is niet minder, ook al betaal je wel minder voor je producten. En als je online je kerstpakketten bestelt, dan merk je van de kerstdrukte helemaal niets.