Aeroxspecials
Image default
Huishoudelijk

Het hele gezin voorzien van van een warme douche met een elektrische boiler van 200 liter.

Het hele gezin voorzien van van een warme douche met een elektrische boiler van 200 liter.

Elektrische boilers zijn voorzien van een verwarmingselement en een thermostaat en kunnen aangesloten worden op het elektriciteitsnet. Dit soort boilers kent vele voordelen ten opzichte van andere (gas) boilers.

Voor een groot gezin bijvoorbeeld is een boiler van 200 liter een uitkomst. Zo kan iedereen genieten van een bad of douche op elk moment!

Een boiler van 200 liter levert ongeveer 497 liter warm water op na inmenging met het inkomende koude water. Een douchebeurt kost het je ongeveer 80 á 90 liter water, een bad kost je zelfs 150 liter! Met een boiler van 200 liter is het mogelijk het hele gezin te voorzien van een warme douche of ontspannend bad.

 

Bij de elektrische boilers van het merk DAT kan je kiezen uit 2kW, 4,5kW of 6kW verwarmingselementen. Deze elementen zorgen voor een zeer snelle opwarming van het water en de dikke isolatiemantel houdt het water stukken langer warm dan de meeste boilers.
De boiler is bedoeld voor normaal drinkwater zoals aangeleverd door het waterleidingnetwerk.

 

Elektrische boilers vanaf 200 liter zijn door het grote volume uiteraard ook ideaal voor campings, melkveehouders, zorginstellingen, sportscholen, wassalons, autowascentrales, glazenwassers.

Wil je weten welk verwarmingselement je nodig hebt en wat de opwarmtijd is? Ga dan eens naar de website van elektrischeboiler.eu, daar vind je een handige calculator;

Klik hier voor de vermogenscalculator

En wil je weten hoeveel boilerwater je nodig hebt voor jouw persoonlijke situatie ? Klik hier voor de boiler keuzecalculator

De in Europa geproduceerde elektrische boilers van het merk DAT onderscheiden zich door de zeer hoge betrouwbaarheid en hoge energie labels. Bij elektrischeboiler.eu krijg je bij een bestelling van een 30, 50, 80 of 100 liter boiler een anti kalk module, afvoerslang en flexibele aansluitslangen met korting. Vergeet deze dan niet aan te vinken!

De DAT energiezuinige boilers worden gemaakt door een van de grootste boiler fabrikant in Europa. Zij maken al meer dan 75 jaar boilers en zijn in hun thuisland een A merk. De Aparici fabriek werkt met het allernieuwste soort isolatieschuim wat mischien wat voor een hoger gewicht zal zorgen maar heeft wel aantoonbaar een betere isolatiewaarde. Dit resulteert weer in een lager energieverbruik. De meeste DAT boilers hebben dan ook een energielabel A of B.

Neem eens een kijkje op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu en laat je verrassen door het ruime aanbod!https://elektrischeboiler.eu/elektrische-boilers-vanaf-200-liter

Gerelateerde artikelen

Tegenwoordig is je CV ketel vervangen geen enkel probleem!

Een paar tips om de pechhulpdienst te vinden

Wat is infrarood nu precies en in welke toepassingen kan het worden gebruikt?