Aeroxspecials
Image default
Vervoer en transport

Bubbeltjesplastic of verpakkingspapier gebruiken tijdens verhuizing?

Als het aankomt op verhuizen en inpakken van materialen zijn er nog altijd veel mensen die geloven dat bezuinigen op inpakbenodigdheden een makkelijke manier is om de verhuiskosten te verlagen. Verhuisdozen kosten nauwelijks iets en kranten kunnen gebruikt worden in plaats van professioneel verpakkingsmateriaal. Maar wil je er zeker van zijn dat jouw spullen helemaal intact aangekomen in het nieuwe huis, dan moet je kiezen voor de best mogelijke bescherming!

 

Verpakkingspapier extreem onhandig

Verpakkingspapier wordt veel gebruikt omdat het een van de goedkoopste verpakkingsmaterialen is. Toch hebben maar weinig mensen iets positiefs over te zeggen. Het is namelijk extreem onhandig! Wanneer en vouwen, scheuren of kreuken in worden gemaakt zitten deze er ook permanent in. Hergebruiken van verpakkingspapier wordt hierdoor haast onmogelijk. Daarnaast heb je er helemaal niets meer aan als het nat wordt. Van goede bescherming kun je dus niet echt spreken!

 

Bubbeltjesplastic de absolute winnaar

Bubbeltjesplastic wordt door iedereen met stipt bovenaan gezet om veel verschillende redenen. Het maakt niet uit wat je inpakt, producten van elk formaat en elk gewicht worden perfect beschermd tegen mogelijke gevaren van buitenaf. Je bent er dus echt van verzekerd dat zelfs de extreem kwetsbare items zonder stoot of scheur vervoerd kunnen worden. Ook de onhandig gevormde voorwerpen zoals kunstvoorwerpen of speelgoed kunnen prima verpakt worden met bubbeltjesplastic. Om het rijtje dan even af te maken kunnen ook de gevoelige items zoals elektronische apparaten en antiek meubilair worden ingepakt met bubbeltjes plastic.

 

https://luchtkussengigant.nl/bubbeltjesplastic/