Aeroxspecials
Image default
Rechten

Corona boete aanvechten met een jurist

Wist je dat er tienduizenden boetes zijn uitgeschreven voor het overtreden van de coronaregels? Daar komt dan ook nog eens bij kijken dat uit onderzoek is gebleken dat de helft niet eens rechtsgeldig is. Helaas weten veel te weinig mensen daar ook maar iets van af, want maar 1% doet deze corona boete aanvechten met jurist. Dat zouden veel meer mensen moeten doen!

 

corona boete aanvechten zonder jurist

Zonder jurist maak je geen schijn van kans. Een jurist heeft namelijk met jarenlange ervaring en kent alle kneepjes van het vak. Jij bent voor je het weet een hoek in gepraat, waar een jurist precies weet hoe gesprekken gemanipuleerd kunnen worden. Een corona boete aanvechten mét jurist is de beste keuze voor succes! Wanneer meer en meer mensen een jurist aan de arm nemen om in opstand te komen tegen de corona boetes is de kans op succes het aller grootst.

 

Wat levert het op?

Het aanvechten van een coronaboete is zeker weten de moeite waard. Veel boetes dragen een strafblad met zich mee, hierdoor zul je voor bepaalde beroepen geen VOG meer kunnen aanvragen. Wij vinden dat niet kunnen en verwachten niet dat mensen hier zomaar akkoord mee gaan. Wel weten we dat die mensen vaak niet weten waar ze moeten beginnen om dit soort oneerlijkheden te bevechten. Ben jij iemand die een keer te laat over straat liep of z’n mondkapje niet wilde opzetten en daar een boete voor kreeg? Sta op en laat je stem horen.

 

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/corona-boete-aanvechten/