Aeroxspecials
Image default
Tweewielers

De juiste bedrijfsfiets is multifunctioneel

Bij een bedrijfsfiets denkt u wellicht direct aan woon-werkverkeer. Zo wordt deze fiets in de meeste gevallen ook gebruikt. Maar investeren in de juiste fiets van de zaak, betekent investeren in een multifunctionele fiets: een fiets die uw mensen in hun vrije tijd met veel plezier kunnen gebruiken, maar ook een fiets die tijdens werktijd zijn nut kan bewijzen. Bij een specialist zoals Cycletech hebt u namelijk de keuze uit veel verschillende soorten fietsen.

Waarom de juiste bedrijfsfiets kiezen belangrijk is

De juiste bedrijfsfiets kiezen, is belangrijk om het gebruik hiervan te maximaliseren. Waarschijnlijk heeft iedereen zo zijn of haar eigen voorkeuren. Daarom is het belangrijk om uw werknemers een breed aanbod te kunnen presenteren zodat iedereen zijn of haar ideale fiets kan kiezen. Wanneer u investeert in bedrijfsfietsen, wilt u natuurlijk dat deze zo veel mogelijk worden gebruikt. Of het nu voor werkdoeleinden of privé is: u profiteert hier eigenlijk altijd van, al dan niet indirect. Elke keer dat iemand de fiets pakt in plaats van de auto, betekent dit een gezondere en duurzamere keuze.

Ook handig tijdens het werk

Waar werkgevers en bedrijven nog wel eens aan voorbijgaan, is dat het aanschaffen van een bedrijfsfiets voor personeel ook handig kan zijn tijdens het werk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor transportfietsen. Deze zijn ideaal wanneer werknemers tijdens werk soms op pad moeten om bijvoorbeeld ergens iets af te leveren.

Louter voordelen

Het aanschaffen van een bedrijfsfiets kent dus louter voordelen. Niet alleen voor de gebruikers, uw medewerkers, maar ook voor u. Zo is het goed voor uw uitstraling, want u laat als bedrijf zien dat u geeft om duurzaamheid. Daarbij zijn bedrijfsfietsen de voordeligste en meest duurzame manier van vervoer, ook met het ook op de levensduur van de fietsen. Informeer gerust eens bij een goede B2B groothandel wat de mogelijkheden zijn om fietsen aan te schaffen.

http://www.cycletech.nl

Gerelateerde artikelen

Een omafiets van 24 inch aanschaffen? Daar zult u zeker geen spijt van krijgen

Kinderfiets

Tweedehands fietsen tegen een scherpe prijs koop je bij dit bedrijf