Aeroxspecials
Image default
Tweewielers

Kinderfiets

Een kinderfiets in elke maat

Kinderen, ze blijven maar groeien. Bij elke lengte die ze bereiken hoort dan ook weer een nieuwe kinderfiets, of we dit nou willen of niet. Een kinderfiets moet dan ook van alles zijn; stevig, mooi, stoer en dan het liefst ook nog voordelig. Bij Hof Tweewielers vindt u dé kinderfiets die bij uw kind past.

De verschillende modellen van de kinderfiets

Een kinderfiets begint bij het 12 inch model. Ook wel bekend als de kinderfiets waar de meeste kinderen op leren fietsen! Deze zijn vaak nog simpel, en lijken redelijk op elkaar. De kleurstelling van de kinderfiets is vaak wel anders, maar het model komt overeen. Vanaf de 16 inch begint er echt een verschil te zitten tussen de meisjesfiets en de jongensfiets. De jongens gaan al snel voor een stoer BMX model en de meisjes willen het liefst zo veel mogelijk roze en een leuk mandje voor op. Er is daarom ook in beide categorieën veel keuze. De kinderfiets van 18 inch is al een stuk groter en is perfect voor de gemiddelde basischoolganger.

Zo zijn er natuurlijk nog een aantal maten die volgen. De kinderen blijven groeien en de fiets groeit mee. Soms zijn ze al heel snel toe aan een nieuwe fiets en soms gaan deze wat langer mee. Daarom kan het ook een goed idee zijn om te gaan voor een tweedehands fiets, deze zijn vaak iets voordeliger en zeker nog klaar voor een tweede ronde.

Is uw zoon of dochter toe aan een nieuwe kinderfiets?

Bij Hof Tweewielers helpen wij u graag met het vinden van de perfecte kinderfiets. Of het nou de eerste fiets wordt, of een van de grotere modellen, wij hebben de kinderfiets die u nodig heeft. Neem een kijkje op onze website, of kom gerust bij ons langs voor een testrit!

https://www.hof-tweewielers.nl/jongensfietsen/