Aeroxspecials
Image default
Mode en Kleding

De opticien in Eindhoven weet het: uren turen naar uw beeldscherm is vermoeiend

Bij Optiek Verhoeven, dé opticien van Eindhoven, komen ze het vaak tegen. Mensen met hoofdpijn, vermoeide ogen of zelfs nekklachten. Bij deze brillenwinkel in Eindhoven vermoeden ze dan al vaak de oorzaak: een ongeschikte bril voor beeldschermwerk. Het klinkt misschien raar dat u oogklachten kunt krijgen van werken achter een beeldscherm, maar gaat u maar na: veel mensen brengen het grootste deel van de werkdag door achter een beeldscherm. En eenmaal thuis komt ook vaak de laptop of tablet weer tevoorschijn. Vaak is een standaardbril niet optimaal voor de korte kijkafstand, waardoor u hoofdpijn of vermoeide ogen kunt krijgen. Soms kunt u zelfs onbewust uw houding aanpassen om het scherm goed te blijven zien. Iets wat kan leiden tot klachten als nek- of rugpijn.

Verminder uw klachten met een computerbril

Maar deze opticien in Eindhoven heeft daarvoor een oplossing: de computerbril. Een computerbril is en bril die speciaal ontworpen is voor de korte kijkafstand tussen u en het beeldscherm. Zo kunt u alles goed overzien en langere tijd naar het beeldscherm kijken zonder dat uw ogen moe worden of dat u hoofdpijn krijgt. Ook kan het helpen tegen nek- en rugklachten. Heeft u last van bovengenoemde klachten en werkt u veel achter de computer? Ga dan eens langs bij deze brillenwinkel in Eindhoven voor deskundig advies. Ze denken met u mee en helpen u graag verder.

Laat uw ogen testen!

Uiteraard kunt u bij deze opticien in Eindhoven ook langs voor alle andere soorten brillen en lenzen. Van zonnebrillen tot multifocaal tot leesbrillen: deze brillenwinkel in Eindhoven heeft het allemaal. Ook voor een uitgebreide en professionele oogmeting kunt u bij hen terecht. Dus maak u even los van dit beeldscherm, en ga langs. En kijk dan gelijk even of uw baas de nieuwe bril vergoed, want die kans zit er dik in.