Aeroxspecials
Image default
Alarmsysteem

Deurslot openen met lockpick tool

Om te kunnen besparen op dure slotenmakerdiensten, kan men het deurslot in de eigen woning geheel zelfstandig kraken. Hier zijn diversie opties voor om dit te verwezenlijken.

Boor het slot

Boor de profielcilinder uit met behulp van de boormachine. De tuimelaars komen los, de schroef wordt uitgetrokken en het cilinderslot is eenvoudig te verwijderen.  Plaats de nieuwe deurcilinder en schroef – dat is alles.

Het kraken van het deurslot zonder boren

De volgende instructies voor het kraken van het deurslot met een lockpick tool en zijn bedoeld als zelfhulpmaatregel bij sleutelverlies en zijn geenszins bedoeld als een aanpak voor criminele handelingen.

Benodigd materiaal:

  • Paperclip (klein)
  • Paperclip (groot)
  • tang
  • slot

Instructies voor het maken van een lockpick

Buig de kleine paperclip 2 X (naar binnen) P-vormig. Druk op het punt van de halve cirkel met de tang tot de cirkel zich sluit.  Buig nu de grote paperclip 1 keer (verwijder eventueel de laag erboven met de tang).

Plaats de kleine paperclip met de gebogen P. De rest van de paperclip wijst naar de borgpennen!  Druk tegen de kleine paperclip en druk tegelijkertijd de grote paperclip met de punt naar het einde.

Verplaats de grote paperclip tot hij scheurt en opent. Druk vervolgens tegen de kleine paperclip en draai deze om.
De hierboven beschreven instructies voor het openen van de sluitcilinder zijn uitsluitend bedoeld om u te helpen uw sleutel te verliezen.

Een nieuw deurslot kopen

Uw deurslot of profielcilinder is defect en u wilt een nieuwe kopen? Bij ons vindt u een solide selectie van hoogwaardige deursloten en profielcilinders voor uw huis. Kies nu online & informeer, wij adviseren u graag individueel, afgestemd op uw specifieke woonsituatie!

http://www.aeroxspecials.nl/lockpick-gereedschap-uitleg/