Aeroxspecials
Image default
Alarmsysteem

Sloten voorkomen ongeautoriseerde toegang

Sloten zijn ervoor gemaakt om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Ze zijn hier specifiek op elk niveau voor ontworpen. Om dit voor elkaar te krijgen is er een zeer slim ontwerp verzonnen die vandaag de dag op grote schaal wordt gebruikt. Dag in dag uit vertrouwen milioenen mensen op de werking van een slot om hun eigen veiligheid en de veiligheid van hun spullen te beschermen.

Het is echter ook een sport in Nederland en wereldwijd om deze zelfde systemen te bestuderen en te bemeesteren. Ze noemen deze sport locksport en je gebruikt hierbij niets meer dan een lockpick set om een slot te openen.

 

Geavanceerde lockpick technieken


Door geavanceerde lockpick technieken toe te passen is het mogelijk om een slot systeem te slim af te zijn. En dit terwijl sloten er juist voor zijn ontworpen om dit op geen enkele manier mogelijk te maken. De reden dat dit mogelijk is, is omdat de mensen die dit doen een goede kennis hebben van de techniek die achter het slot zit.

Door de techniek zorgvuldig te bestuderen is het mogelijk om kwetsbaarheden te vinden waardoor het slot juist dat gene doet waarvoor het ontworpen is om niet toe te laten. Namelijk dat het open gaat zonder dat er een sleutel aan te pas komt. 

http://www.aeroxspecials.nl/lockpick-gereedschap-uitleg/