Aeroxspecials
Image default
Alarmsysteem

Ajax alarmsystemen

Ben je op zoek naar een beveiligingssysteem waar je optimaal gebruik van kunt maken om je huis en de omgeving hiervan te beveiligen? Dan is het aanschaffen van één van de Ajax alarmsystemen onmisbaar.

Het Ajax beveiligingssysteem

De meeste draadloze beveiligingssystemen maken gebruik van een wifi-netwerk. Helaas is zo’n netwerk nooit 100% veilig en kan een hacker hier makkelijk op ‘inbreken’. Door middel van het aanschaffen van een het beveiligingssysteem van Ajax kan dit probleem verholpen worden. Het systeem maakt namelijk gebruik van een draadloze beveiliging met Jewellery technologie. Dit is een draadloze technologie die te vergelijken is met de beveiligde verbinding via een bekabelingssysteem. Het maakt gebruik van een Cloud verbinding. Doordat er sprake is van continuïteit in de verbinding met internet, kan een inbraak of sabotage poging direct worden doorgegeven via je telefoon, omdat deze ook altijd in verbinding staat met internet. Indien een verbinding verloren gaat met de detector van het Ajax alarmsysteem, dan krijg je hier ook direct een melding van. Zo wordt je te allen tijde op de hoogte gebracht. Dit maakt dat de betrouwbaarheid van het beveiligingssysteem nog veiliger is, dan wanneer dit wordt vergeleken met bedrade systemen. Daarnaast zorgt de technologie ervoor dat een detector bereik gegarandeerd wordt van 2000 meter. Zo kan, in geval van poging tot inbraak al vroegtijdig gedetecteerd worden alvorens er geforceerd wordt om ramen of sloten in te breken.

Soorten Ajax alarmsystemen

Er zijn diverse soorten apparatuur op de markt gebracht. Allereerst dien je een hub aan te schaffen. Een hub is het middelpunt van een netwerk en stuurt informatie door van het netwerk naar apparaten die zijn aangesloten. Er zijn drie soorten hubs verkrijgbaar. De normale hub, de hub 2 en de plus variant. Afhankelijk van het soort product dat je wilt kopen.
Niet alleen biedt Ajax inbraakpreventie aan, maar ook brandpreventie, rook- glasbreuk- en watermelders bieden mogelijkheid tot optimale beveiliging.

Ajax alarm App

Door de app op je telefoon te downloaden, wordt je direct op de hoogte gebracht in geval van inbraak, brand of overstroming. Zo voorkom je een hoop schade en geeft het je een veilig gevoel. Je hebt niet alleen de mogelijkheid om zelf via de app alles in de gaten te houden, ook kun je buren, familie en zelfs de meldkamer met het systeem verbinden. Indien sprake is van noodgevallen, is hulp zo direct ingeschakeld. Naast installatie op de telefoon, is het ook mogelijk om het beveiligingssysteem aan te sluiten via een tablet of computer.
Of je nu thuis bent of op vakantie in het buitenland, je mist geen enkel bericht als er iets wordt gedetecteerd.

Overige bijzonderheden

Indien je beschikt over een camera, dan zal deze huisdieren en andere diersoorten niet detecteren en vermelden via de app. Zo krijg je niet onnodig een alarmmelding op je telefoon.

Voor het Ajax alarmsysteem betaal je alleen de aanschafkosten. Je zit niet vast aan een abonnement. Ook hoef je geen onderhoudscontract af te sluiten. Het systeem controleert zichzelf elke 6 seconden en zal met regelmaat software updates uitvoeren. Ook gaat het 7 jaar mee met de meegeleverde batterij voor deze batterij aan vervanging toe is.

https://ajax-alarmsystemen.nl/