Aeroxspecials
Image default
Eten en drinken

Deze kwaliteitsslager bezorgt vlees aan iedereen in Zeeuws-Vlaanderen

Niet verbroedert zo het delen van een maaltijd. Het zit ingebakken in de mensheid. Samen eten is een van de belangrijkste dingen die wij doen en vaak een centraal element van onze feestdagen. Viert u binnenkort kerst, Pasen of een gezamenlijke ramadanmaaltijd na het ondergaan van de zon? Slagerij Schneider uit Terneuzen is de kwaliteitsslager voor iedereen in Zeeuws-Vlaanderen. Deze specialist bezorgt het vlees bij u thuis, zodat u altijd vers en overheerlijk vlees hebt.

Het vlees dat u wilt, thuisbezorgd

Van gourmet en fondue tot barbecue en panklaar vlees, Slagerij Schneider uit Terneuzen heeft het allemaal. Niet alleen dat, deze kwaliteitsslager uit Zeeuws-Vlaanderen heeft het voor u in huis én brengt het naar u thuis. Bij de bestelservice van deze slagerij kunt u terecht voor al uw rund-, kalf-, varken-, en kippenvlees. Wilt u graag zelf kiezen hoe u uw vlees bakt? Verse biefstukken en entrecotes liggen voor u klaar om van rare tot well-done te bakken. Panklaar vlees, zoals biefburgers of braadworsten, heeft deze slagerij eveneens in het assortiment.

Een overheerlijke lunch

Deze kwaliteitsslager uit Zeeuws-Vlaanderen bezorgt meer dan alleen vlees voor de avondmaaltijden. Wat dacht u van een overheerlijk beleg op uw brood? Beleg uw boterham met de verse vleeswaren, de boterzachte pathé of de knapperige droge worst. Overweeg uw brood te beleggen met een van de smakelijke salades. Deze specialist heeft zowel klassiekers als de kipsatésalade in huis, als bijzondere smaken als de Toscaanse tonijnsalade. Bent u, of is iemand in uw omgeving, vegetariër? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres. Voor zowel de avondmaaltijd als voor uw lunch hebben zij alles in huis voor een smakelijk maal. Wanneer u bij deze slagerij besteld wordt uw vlees de volgende avond geleverd tussen 17.00 uur en 20.00 uur (op zaterdag tussen 16.00 uur en 18.00 uur). Zo kunt u uw vlees direct na het in ontvangst nemen in de koelkast plaatsen. Eet smakelijk!

 

Gerelateerde artikelen

Geniet van een heerlijke avond uit in dit restaurant in Bergen op Zoom

High Tea bestellen op locatie

Geniet van een heerlijk broodje met Filet Americain van deze producent