Aeroxspecials
Image default
Sport

Doelnetten

Geen voetbaldoel is compleet zonder een hagelwit, superstrak doelnet. Om de doelnetten super strak te houden geven wij als tip om de doelnetten elk jaar te vervangen. Controleer daarnaast voor elke training of wedstrijd even of het net stevig in de netbevestiging zit. Op deze manier kun je maximaal gebruik maken van het doelnet. Is het doelnet bij jullie toe aan vervanging? Bij SKOR hebben we diverse doelnetten in het assortiment. Het voetbaldoelnet van skor is gemaakt van PP (polypropyleen) materiaal. Het materiaal PP is bijzonder slijtvast, neemt het nauwelijks vocht op, behoudt zijn kleur en is het niet of nauwelijks statisch. Hierdoor hangt het SKOR voetbalnet altijd fraai in het voetbaldoel!

Het perfecte voetbalnet

Bij SKOR vind je de doelnetten in diverse varianten. Zoals vanzelfsprekend zijn de doelnetten verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat deze ook geschikt zijn voor de diverse afmetingen van het voetbaldoel. Zeker weten dat het doelnet past in het doel? Meet de breedte van de linker paal tot en met de rechter paal, dit is de breedte voor het doelnet. Voor de hoogte meet je van de bovenzijde naar de onderzijde van het doel. Heb je verder nog specifieke eisen voor het voetbalnet? Maak dan gebruik van het handige filter aan de linkerzijde. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op de dikte van het draad, de grootte van de mazen (vlakken van het net) en de kleur. Naast een hagelwit doelnet hebben wij ook een blauw-wit en rood-wit doelnet in ons assortiment. Na het filteren op jouw specificaties is er in één oogopslag zichtbaar welk doelnet voldoet aan jouw eisen en hierdoor toepasbaar is op jouw club. Omdat wij bij SKOR alleen werken met de beste mensen, technieken en materialen ben jij altijd verzekerd van doelnetten met een topkwaliteit.

De service van SKOR

De SKOR voetbal doelnetten worden gemaakt in een gespecialiseerde fabriek. Wij zorgen ervoor dat de doelnetten op voorraad zijn, hierdoor kan het voetbalnet al binnen enkele dagen bij jou op de club in het doel hangen. Bij orders vanaf €50,- wordt er gratis bezorgd binnen Nederland. Heb je per ongeluk de verkeerde maat, kleur of aantal doelnetten besteld? Geen reden tot paniek. Je kunt je bestelling bij SKOR tot 24 uur na plaatsing nog annuleren of wijzigen. Is het doelnet na ontvangst toch niet helemaal naar wens? Binnen 14 dagen kan je het doelnet ongebruikt, in de originele verpakking, onbeschadigd en met alle labels er nog aan retourneren. Kijk voor meer informatie over het retourneren op onze klantenservice pagina.

Meer informatie?

Bij SKOR geven we je graag advies over welke voetbal doelnetten, voetballen of andere materialen het meest geschikt zijn voor jou of jouw club. Onze productspecialisten helpen jou de beste keuze te maken wat betreft doelnetten. Wil je even sparren of wens je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Bel met ons op: +31 88 008 11 00 of stuur ons een berichtje op Whatsapp +31 (0)6 – 82 07 37 70.

https://skor.nl/