Door een aangepaste auto te kopen kan iedereen meereizen

Geplaatst door

Wilt u een aangepaste auto kopen, een invalidenbus huren of een voertuig laten ombouwen? Bij Mobility4All B.V. wordt u met veel deskundigheid verder geholpen. Dit bedrijf werkt al 60 jaar aan diverse voertuigen om reizen voor iedereen mogelijk te maken. Zij geven u persoonlijk advies zodat u altijd een voertuig heeft die aansluit aan uw wensen en behoeften. Bent een bijrijder of zit u zelf achter het stuur? In beide gevallen heeft Mobility4All B.V. innovatieve oplossingen zodat u het comfort en de veiligheid behoudt van de passagiers en de chauffeur. Heeft u alleen onderhoud nodig? Het team, een hardwerkende groep mensen helpt u altijd weer op weg. Zij zetten een stapje extra voor u, omdat zij u niet als nummertje zien, maar als persoon.

Ga gemakkelijk en veilig weer de weg op

Een aangepaste auto kopen blijft spannend, omdat u niet zeker weet of deze precies is zoals omschreven of dat deze helemaal goed is afgestemd op uw beperking. Bij Mobility4All B.V. hoeft u hier niet aan te twijfelen, dit is namelijk een professioneel bedrijf die naar uw wensen luistert. Hier voldoet elk voertuig aan de veiligheidsvoorschriften en u kunt rekenen op precies maatwerk. Zij doen dit voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Bij zakelijke klanten kunt u denken aan verhuur en verkoop aan non-profitorganisaties, stichtingen, zorgboerderijen en taxibedrijven. Voor iedere beperking wordt het mogelijk gemaakt om te reizen.

Ook met een klein budget kunt u veilig op weg

Wilt u een aangepaste auto kopen, maar vindt u een nieuw voertuig wel erg duur? Ook met een kleiner budget kunt u comfortabel en veilig de weg op. U kunt namelijk een occasion aanschaffen of een aangepaste auto leasen. Dit laatste is vooral geschikt voor bedrijven met een niet toereikende begroting. Lease een aangepaste auto in combinatie met sponsoring, zodat u voor een hele lage prijs, of zelfs gratis een aangepast voertuig tot uw beschikking heeft.

https://www.mobility4all.nl/