Aeroxspecials
Image default
Aanbiedingen

Alles wat je wilt weten voor je besluit een e-sigaret te gaan kopen

Het zal de eerste keer niet zijn dat er om je heen wordt gesproken over een E-sigaret. Dat komt omdat steeds meer mensen lopen met een elektronische sigaret. Een e-sigaret kopen is even wat anders dan het kopen van een pakje sigaretten, de eerste investering vraagt net iets meer van de portemonnee, afhankelijk van het type sigaret dat je neemt. Hoewel er wordt gesproken in termen van het roken van een e-sigaret, rook je in dit geval eigenlijk niet. De elektronische sigaret werkt op een grote batterij en ervoor zorgt dat vloeistof verdampt, in plaats van rook adem je waterdamp in. Een e-sigaret voorzie je van vullingen met vloeistof, dit kan met verschillende smaken. De navullingen worden ook wel e-liquids genoemd.

 

Een e-sigaret kopen doe je met de juiste vulling

Zonder de juiste vulling voor je sigaret kan je niet zo veel met de e-sigaret. Wanneer je net overstapt van de gewone sigaret, zou je kunnen kiezen voor een e-liquid met bijvoorbeeld tabak smaak, dit zodat de overgang niet al te groot aanvoelt. Verder zijn er een hoop verschillende smaken waar je uit zou kunnen kiezen. Wil je je nicotinegebruik afbouwen, koop dan een navulling die niet of zelfs nauwelijks nicotine bevat.

 

De voordelen en daarin de overgang een e-sigaret te kopen

Op een e-sigaretten wordt vrij weinig belasting geheven, voor kopers is dit fijn. Wanneer je een e-sigaret wilt gaan kopen om mee te roken krijg geen teer meer binnen, stikstofmonoxide en koolmonoxide maken hierdoor geen kans, omdat er dus geen rook vrij komt bij de e-sigaret. Voor de personen die de nicotine willen afbouwen zijn er navullingen met een lager of zelfs geen nicotinegehalte. Bovendien is de e-sigaret compact en dus gemakkelijk mee te dragen. Omdat het geen as afgeeft hoeft je je ook niet meer druk te maken over een asbak.

 

Gerelateerde artikelen

Wat is payrolling?

Wat je moet weten over de vloeistof voor je e-sigaret

Winterpret