Aeroxspecials
Image default
Mode en Kleding

Steun uw favoriete speler door sjaals te laten bedrukken met zijn of haar naam

Niet iedere speler bij uw favoriete club maakt hetzelfde los bij de supporters. Sommige namen zijn onlosmakelijk met de club verbonden of hebben zo veel gerealiseerd op het veld, dat een tastbare herinnering voor veel supporters welkom is. Zorg ervoor dat fans de binding met hun favoriete speler kunnen uitdragen door voor deze gelegenheid een spelerssjaal te laten maken. De spelerssjaal bestaat bijvoorbeeld uit een ingebreide portretfoto, handtekening, rugnummer, clublogo of clubnaam. Eer de topscorer van het team, een wonderbaarlijke verdediger met majestueuze reddingen of misschien wel de trainer die een langverwachte promotie werkelijkheid maakte.

Kies het formaat sjaal waarop uw de speler wilt laten drukken

Heeft u een speler die u graag in het zonnetje wilt zetten of waar u supporterssjaals van wilt laten maken? Bij De Breigigant is het allemaal mogelijk! Het model voor de spelerssjaal is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder:

  • 110 x 13 cm
  • 130 x 17 cm
  • 150 x 17 cm
  • 180 x 17 cm
  • 200 x 17 cm

Daarnaast is het mogelijk om de sjaals met een design te laten bedrukken dat helemaal naar uw eigen wensen ontwikkeld wordt. Wilt u bijvoorbeeld aan beide zijden franjes in de clubkleuren? Dat is mogelijk tot 3 verschillende kleuren. Ook is het mogelijk om de voor- en achterzijde van de sjaals anders te bedrukken, mits er een maximaal aantal van 8 kleuren wordt gebruikt. Bij De Breigigant heeft u keuze uit 120 kleuren om uw sjaals mee te ontwerpen. De sjaals bestaan uit 100% zacht acryl.

Neem contact op met de 24/7 klantenservice

Heeft u advies nodig over het laten bedrukken van sjaals? Of weet u niet goed waar u moet starten met het ontwerpen van de spelerssjaal? De productspecialisten van De Breigigant staan u met raad en daad bij. Neem hiervoor contact op met de 24/7 klantenservice. Dit kan door te bellen, chatten of door een e-mail te sturen met al uw vragen. Ook is het mogelijk om een offerte op te laten stellen vanaf 15 stuks.

https://www.breigigant.com/