Aeroxspecials
Image default
Mobiliteit

Een caravan van uitstekende kwaliteit tweedehands kopen

Bij Caravancentrum Midden-Betuwe in Lienden kunt u terecht voor een ruim aanbod aan occasions. Het bedrijf is RDW-erkend en is zeer geschikt om uw BOVAG-onderhoudsbeurt bij uit te laten voeren. Het professionele team heeft kennis van allerlei merken en soorten caravans, waardoor de inkoop van tweedehands exemplaren extra zorgvuldig wordt gedaan. Wanneer u dus een tweedehands caravan wilt kopen, bent u verzekerd van goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Zoekt u bijvoorbeeld een tweedehands caravan van Adria, Beyerland of Knaus? Neem dan gerust een kijkje in het brede online aanbod of wandel het bedrijf in de Betuwe, in regio Veenendaal en Wageningen, binnen!

Ook voor onderhoud en reparatie

Veiligheid is voor Caravancentrum Midden-Betuwe zeer belangrijk, maar natuurlijk ook voor u als bestuurder en reiziger. Daarom is de ervaren serviceafdeling u van dienst voor onderhoud, keuringen en reparaties. Denk bijvoorbeeld in zulke gevallen ook aan de bedrading, gasleidingen en afvoer, waar u misschien niet snel naar omkijkt. Dit zijn echter wel zeer belangrijke aspecten in uw caravan en daarom staan de professionals van dit caravanbedrijf graag voor u klaar. U ontvangt uw (tweedehands) caravan dan ook pas als zij er zeker van zijn dat deze tip top in orde is. Dat maakt het reizen en kamperen heel ontspannen, zoals het moet zijn.

Een grote kampeerwinkel voor al uw benodigdheden

Wilt u een tweedehands caravan aanschaffen en/of heeft u andere kampeerbenodigdheden nodig? Dan loopt u gewoon eens Caravancentrum Midden-Betuwe in Lienden binnen! De winkel is ontzettend uitgebreid en een deel ervan is ook te bestellen via de website. Het loont om het online aanbod af en toe eens in de gaten te houden, omdat deze nog wordt uitgebreid, maar door de winkel binnen te wandelen ontdekt u direct alles. Heeft u dus stoelen, kachels of bevestigingsmaterialen nodig? Dan vindt u dit allemaal op deze uitgebreide en overzichtelijke plek!

https://www.betuwe-caravans.nl/