Aeroxspecials
Image default
Eten en drinken

Een duurzame catering voor het ontbijt, lunch, diner of de hapjes tijdens uw event

Bij een feestje, evenement, kleine of grote gelegenheid hoort natuurlijk ook iets lekkers. Wat gaat u uw gasten serveren? Als u echt een wilt uitpakken en uw bezoekers aangenaam wilt verrassen, kies dan voor een catering die heerlijke home-made ontbijtjes, lunches, hapjes en diners verzorgt. Wilt u al helemaal punten scoren? Ga dan voor de duurzame catering van The Eet-team!

Een ervaren bedrijf die uw zorgen uit handen neemt

Met al 20 jaar ervaring neemt The Eet-team alle zorgen uit handen als het om de catering gaat. Van professionele bediening door onze leuke en ervaren medewerkers tot het regelen van de entertainment, decoratie en de aankleding: zij doen het! Als voorstander van duurzaamheid gebruiken zij bovendien enkel biologische home-made producten en proberen ze zo weinig mogelijk over te houden of weg te gooien. Naast het feit dat ze voor hun duurzame catering biologische en duurzame producten gebruiken, werken ze ook zo veel mogelijk samen met lokale leveranciers waar seizoensproducten ingekocht kunnen worden. Deze verwerken ze vervolgens in hun creatieve hapjes. Wilt u hen inschakelen voor het diner, ontbijt of lunch? Of enkel wat hapjes? Het is allemaal mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden

The-Eet-team denkt graag mee bij het bedenken en uitvoeren van unieke concepten voor zowel kleine gelegenheden als grote evenementen. Naast catering hebben zij de afgelopen jaren namelijk complete concepten en presentatiemogelijkheden bedacht en ontwikkeld welke ze graag uitwerken voor hun klanten. Het maakt niet uit of u de duurzame catering als particulier of binnen een bedrijfsfeest wilt inzetten: iedereen is welkom. Zij zorgen voor een direct en persoonlijk contact met u, zodat de mogelijkheid ontstaat om écht datgeen te realiseren dat u voor ogen heeft. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem telefonisch contact op en ontvang meer informatie! Wie weet staan zij binnenkort dan wel op uw evenement met de lekkerste hapjes.

https://the-eet-team.nl/