Aeroxspecials
Image default
Aanbiedingen

Een geslaagde verbouwing realiseer je met deze tips!

Stel je eens voor: je hebt je droomhuis gekocht, maar er zijn nog een aantal dingen die je moet opknappen voordat je droomhuis veranderd in een droompaleis. Er is dan geen ontkomen aan een verbouwing. Maar waar moet je aan denken? En wat doe je wel en juist niet? Zorg dat jouw verbouwing vlekkeloos verloopt door gebruik te maken van deze tips!

Geef nooit meer uit dan je budget

Weet wat je te besteden hebt. Bepaal wat je kan uitgeven en bespreek een eventuele hypotheek alvast met de bank. Laat je leiden door de door jou gewenste verbetering van de woonkwaliteit en wat je daarvoor over hebt. Zorg dat de hoogte van het totale budget uit hoogstens 85 á 90% van je maximale financiële mogelijkheden bestaat. Hierdoor heb je een reserve voor onverwachte kosten.

Goedkoop is duurkoop

Of het nu gaat om aannemers, badkranen of parketvloeren, de goedkoopste opties zijn niet altijd de beste. Natuurlijk, moet je je goed aan het budget houden en denk je overal goed over na, maar vergeet niet om voldoende geld uit te trekken voor kwaliteit. Nadat de expert is vertrokken, verwacht je niet allerlei fouten. Je moet dus genoeg geld hebben voor een goede afwerking en hoogwaardige materialen. Je krijgt het op den duur terug!

Plan voldoende tijd in

Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar in de praktijk is het dat absoluut niet. Een goede voorbereiding waarin je je wensen goed bepaald en hebt laten vastleggen door middel van tekeningen en omschrijvingen kost nu eenmaal veel tijd. Maar ook voor een goede uitvoering van de verbouwing is tijd nodig. Verder is er naast de bouwkundige werkzaamheden er tijd nodig om meubels te plaatsen, verlichting te monteren en de ruimte in te richten.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Begin ruim van tevoren met het vaststellen van je uitgangspunten. Hoe beter je die vooraf definieert, hoe beter het eindresultaat. Onderzoek, bespreek en verbeeld wat je wensen en eisen zijn, voor nu maar ook voor in de toekomst. Veranderingen tijdens de verbouwing kosten vaak veel geld en zorgen voor vertraging wat uiteindelijk de kwaliteit niet ten goede komt. Het is daarom verstandig om vooraf een container te huren. Je hoeft dan tijdens de verbouwing niet te wachten op de levering van jouw gekozen container, maar je kunt direct beginnen!

 

https://www.budgetcontainers.nl/