Aeroxspecials
Image default
Aanbiedingen

Wat is facilitaire dienstverlening?

Facilitaire dienstverlening is het zorg dragen voor alle diensten en voorzieningen die ondersteunend zijn aan de kernactiviteit van een organisatie op operationeel, tactisch en strategisch vlak. Van schoonmaak tot koffie en alles daartussenin. Zonder facilitaire dienstverlening kunnen bedrijven niet optimaal functioneren, het is het cement tussen de stenen. Maar wat is facilitaire dienstverlening nog meer? Dat lees je in deze blog.

Meer dan alleen ondersteuning

Tegenwoordig wordt steeds meer erkent dat facilitaire dienstverlening meer is dan enkel ‘ondersteuning’. Een optimale werkomgeving kan een belangrijke bijdrage leveren aan hoe mensen ‘in hun vel’ zitten. Immers, werknemers die beter in hun vel zitten, blijken beter te presteren. Ze zijn productiever, wendbaarder en gezonder. Gaan gemakkelijker relaties aan, hebben meer plezier in hun werk en delen sneller hun ideeën en inzichten. Op die manier levert facilitaire dienstverlening een belangrijke bijdrage aan de core doelstellingen van een organisatie.

Imago

Wanneer een gast een kantoor bezoekt, dan is de kans heel groot dat deze op vele momenten de invloed van de facilitaire organisatie mee zal krijgen. Dit begint reeds bij het parkeren. Vervolgens maakt men kennis met de receptiedienstverlening, wordt men geconfronteerd met de beveiligingsmedewerker of genomen beveiligingsmaatregelen, de kwaliteit van uw koffie en de faciliteiten in de ontvangst- en wachtruimte. Hoe schoon is het pand, hoe opgeruimd de vergaderruimte en met welke apparatuur uitgerust? Eten en drinken? Het meubilair, de planten en kunst in het kantoor? De sanitaire ruimten? Zelfs een bezoekje van 20 minuten zorgt reeds voor een blootstelling aan facilitaire exposure. Wanneer één centrale boodschap, één overeenkomstige beleving uitgaat van de facilitaire diensten en producten in de werkomgeving, werkt dit imagoversterkend.

De ultieme gastbeleving

Facilitaire dienstverlening is beleving. Vanuit deze overtuiging gelooft EW Facility Services dat zij met hun dienstverlening positief bijdragen aan de beleving van medewerkers, gasten en bezoekers. Het nakomen van wat ze beloven is dé sleutel tot succes. Ze zijn ervan overtuigd dat zij met hun facilitaire diensten een positieve bijdrage leveren aan de beleving van gasten. Benieuwd EW Facility Services voor jou kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie? Bezoek dan snel hun website of neem telefonisch contact met ze op.

 

https://www.ew.nl/