Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

Een moderne pooltafel met de hoogste kwaliteit accessoires in jouw woonkamer

Een pooltafel die ook als eettafel gebruikt kan worden is een absoluut populaire nieuwe ontwikkeling op de markt. Dit is het geval met de Fusion tafel.

Een design pooltafel en alles wat erbij hoort

Vooral bij een pooltafel spelen de juiste accessoires een belangrijke rol. Dat zijn niet alleen het biljartlaken en de belangrijke veiligheidsnetten, maar vooral de uitrusting. De uitrusting, die alle biljartaccessoires bevat, behoort veruit tot de belangrijkste basisuitrusting van elke pooltafel. De Fusion pooltafel biedt hiervoor een zeer hoogwaardige en tegelijkertijd ook professionele merkuitrusting. Deze set bevat naast de Kelly Pool Set, de driehoek en het afdekdoek ook de belangrijke keuen.

De keuen – een basis voor elk goed biljartspel

De uitrusting van hde professionele biljartset van Fusion bevat vier tweedelige keuen. Deze keuen zijn voorzien van een zogenaamde roestvrijstalen verbinding, die het gemakkelijk maakt om ze in elkaar te schrijven. De keuen verschillen alleen in hun lengte van elkaar. Twee ervan zijn 147 centimeter lang, de andere twee zijn iets korter met 122 centimeter. Dit is om de spelers de nodige keuze te geven, in verband met het comfort met verschillende lengtes. Zo kun je individueel kiezen met welke keuen je wilt spelen.

Bovendien zijn de kortere keuen ideaal voor kinderen. De hoge kwaliteit van deze moderne pooltafel komt ook tot uiting in de keuen. Deze zijn helemaal van Canadees esdoornhout gemaakt, afzonderlijk voor elke eettafel. Ze inspireren niet alleen door hun kwaliteit, maar ook door hun enorme precisie. Opdat de keuen na het spel goed opgeruimd kunnen worden, zit er een muurbevestiging in de set inbegrepen. Deze muurbevestiging kan naar wens bevestigd worden. Hij is geschikt om de keuen uitstekend in op te bergen.

Een ballenset van een extra hoge klasse voor de design pooltafel

Ook de ballenset in de professionele biljartset van deze pooltafel modern inspireert door zijn hoge kwaliteit. Het bevat naast de twee verschillende houten driehoeken, gemaakt van donker hout, ook een brug. De brug is verantwoordelijk voor de nodige stabiliteit tijdens de balinslag. In de biljartset komt dit naar voren met een uitstekende koperen punt. De afzonderlijke ballen zitten natuurlijk ook in de ballenset. De ballenset zelf is een premium ballenset, van de extra klasse. Hier werd aandacht besteed aan de perfecte slijping van de ballen. Een vlekkeloze ligging is van cruciaal belang voor een perfect verloop van de ballen op de pooltafel. Alleen hierdoor is een optimaal spel mogelijk. Voor een uitstekende verzorging is het bijgevoegde verzorgingsproduct geschikt. Een speciaal microvezeldoekje, dat geschikt is om de ballen op te poetsen, wordt ook bij de ballenset geleverd. Een reeks losse borstels maakt de ballenset compleet. Deze verschillende borstels zijn o.a. geschikt voor de gang en als tafelborstel.

Extra accessoires voor professionele spelers

Om een biljartspel de nodige sfeer te geven, zijn enkele extra accessoires nodig. Bijvoorbeeld het Aramith krijtje of de Shake Bottle en het spelboek met alle belangrijke spelregels. Al deze accessoires zijn ook inbegrepen in de biljartkit van de Fusion design pooltafel. Met deze onberispelijke set en de extra accessoires staat de niets meer in de weg van jouw volgende biljartavond.