Aeroxspecials
Image default
Muziek

Een goede herinnering: de afscheidsmusical in groep 8

Is het schooljaar alweer bijna afgelopen en is het dus tijd voor de afscheidsmusical van groep 8? Weet u al hoe de musical eruit moet komen te zien? En hoe zorgt u ervoor dat alle leerlingen een gelijkwaardige rol krijgen? Dat zijn lastige vraagstukken als juf of meester van groep 8. Maar de eindmusical in groep 8 is een belangrijk moment voor de kinderen. Ze kijken er vaak al het hele jaar naar uit. Vaak komt de hele familie ook kijken: papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms en tantes en andere familieleden. Dat maakt het voor een kind nóg spannender. Het samenstellen van een leuke afscheidsmusical voor groep 8 is dus best wel een uitdaging, maar gelukkig helpt Het Verkeerde Beentje u graag.

Kies uit verschillende musicalpakketten

Bij Het Verkeerde Beentje worden al jarenlang de leukste afscheidsmusicals voor groep 8 bedacht en uitgewerkt. Ze zijn allemaal geïnspireerd op kinderboeken, zodat ze herkenbaar zijn voor zowel de kinderen als de toeschouwers. Deze verhalen worden omgezet tot een goed lopend toneelstuk en voorzien van ondersteunende liedjes. Zo krijgt ieder kind de kans te stralen op het podium. Dit komt ook doordat Het Verkeerde Beentje rekening houdt met het aantal kinderen, zodat er voor ieder kind een leuke rol is. Om zeker te zijn van een leuke afscheidsmusical van groep 8, kunt u een voorproefje krijgen. U krijgt een beeld van het verhaal en hoort wat fragmenten van liedjes. Bent u enthousiast geworden, ga dan voor het volledige musicalpakket.

Neem contact op via het bestelformulier

Wilt u de basisschooltijd van uw leerlingen op een leuke en mooie manier kunnen afsluiten? Kies dan voor een groep 8 afscheidsmusical van Het Verkeerde Beentje. Vul op de website het contactformulier in. Wilt u meer weten? Bekijk meer informatie op de website of neem contact of via de contactgegevens.

https://www.verkeerdebeentje.nl/