Aeroxspecials
Image default
Mode en Kleding

Een teenslipper met boogsteun

Er is geen betere tijd om een schattig nieuw paar teenslippers te vinden dan nu. Een probleem: Studies tonen aan dat dit soort dunner wordende schoenen je pijn kunnen doen – van voetpijn tot lage rugpijn.

Het lopen in niet-ondersteunende teenslippers knoeit met je gang en je houding, waardoor je een zwakke basis hebt die je meer vatbaar maakt voor pijn over je hele lichaam. Zoveel plezier in de zon, toch? Maar zweer je sandalendromen nog niet af.

Hoe vind je teenslippers met boogsteun
Je kunt teenslippers schommelen zonder je voeten te kwetsen – je hoeft alleen maar te accepteren dat papierdunne rubberen slippers geen plaats mogen hebben in je kast (behalve misschien als doucheschoenen voor de sportschool). Veel schoenenfabrikanten hebben de kreten van klanten gehoord en hebben comfortabele teenslippers ontwikkeld met steun voor de boog en andere gezonde eigenschappen die zijn ontworpen om de voeten gelukkig te houden.

Wanneer je winkelt voor teenslippers met steunboog, zoek dan naar voorgevormde voetbedden, stevige rubberen zolen, antimicrobiële voetbedden, verstelbare riemen en zachte bovendelen.

Birkenstock slippers Gizeh EVA

Met smalle en middelhoge maten is dit paar Birkenstocks geschikt voor verschillende soorten voeten. De voorgevormde, flexibele inlegzolen passen zich aan de vorm van je voet aan. Het kurkvoetbed helpt ook bij het absorberen van schokken en de verhoogde teenstang ondersteunt op natuurlijke wijze de manier waarop u uw voeten beweegt. Een Zappos-recensent met plantaire fasciitis en hoge bogen zegt: “Deze Birkenstocks hebben me geholpen mijn probleem onder controle te krijgen”. Een andere recensent zegt: “Ze passen als een handschoen en zijn erg licht. Ik heb brede voeten en ze zijn geen probleem. De boogsteun is geweldig.”