Aeroxspecials
Image default
Mode en Kleding

FitFlop™ online bestellen kan bij deze webshop

Wil je graag de FitFlop™-slippers online bestellen? Bij Spaansesloffen-winkel.nl kan dat. FitFlop™ is een merk teenslippers van hoge kwaliteit. Je kunt de FitFlop™-teenslippers online bestellen voor zowel mannen als vrouwen. Maar ook als je juist warme voeten wil in de winter, ben je bij de webshop op de goede plek. De webshop biedt – zoals de naam al doet vermoeden – verschillende Spaanse sloffen, maar ook WoolWarmers-sloffen. WoolWarmers-sloffen zijn sloffen die handmatig zijn gemaakt van echt schapenwol.

Het assortiment

Spaansesloffen-winkel.nl biedt, naast de FitFlop™’s en WoolWarmers-sloffen, nog veel meer producten die jouw leven een stukje makkelijker maken. Zo zijn er verschillende sokken te koop, waaronder diabetessokken. Deze sokken zijn naadloos, hebben een gepolsterde zool en knellen niet. Ook zijn er Happy Socks te koop, voor jong en oud. In de winter kun je naast lekkere warme sloffen ook wel een sjaal, muts en handschoenen gebruiken. Deze worden in de webshop aangeboden.

Hoe werkt het bestellen?

Hoe kun je de FitFlop™ en alle andere producten online bestellen? Het is eigenlijk heel simpel. Je gaat naar de website, waar je een overzicht krijgt van alle producten die worden aangeboden. Wil je een product kopen, dan moet je deze toevoegen aan de winkelwagen, een icoontje dat bij elk product staat. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is de producten af te rekenen.

Retourneren

Aangezien alle producten uitsluitend online te bestellen zijn, is de kans aanwezig dat je niet het goede product hebt besteld of dat deze niet de juiste maat heeft. Gelukkig kun je alle producten ruilen of retourneren, mits deze ongebruikt zijn. Je hebt 14 dagen de tijd om aan te geven of je de producten wilt retourneren. Binnen deze tijd hoef je geen reden van annulering op te geven. Vervolgens heb je nog eens 14 dagen om de producten terug te sturen. Bij een retour wordt het geld zo snel mogelijk weer op je rekening gestort.