Aeroxspecials
Image default
Eten en drinken

Geniet van een heerlijk broodje met Filet Americain van deze producent

Houd jij  van Filet Americain op je brood? De kruidige smaak van de spread combineert fantastisch met een hardgekookt ei, augurk of een gesnipperd uitje. Of je het nu eet op een hard broodje op zacht broodje, volkoren of wit en met óf zonder extra ingrediënten: met een écht goede Filet Americain kan jouw lunch of borrel niet meer stuk. Die écht goede Filet Americain vind je bij Ladessa. Dit merk behoort al jaren tot de voorlopers op het gebied van Filet Americain en daar zijn ze al meerdere keren voor beloond. Zo winnen ze regelmatig prijzen voor hun heerlijke Filet Americains.

Kies uit de vele heerlijke smaken

Wat zo fijn is aan Filet Americain, is dat het in vele combinaties mogelijk is. En dat weten ze bij Ladessa. Dit merk heeft al jaren een uitgebreide lijst met verschillende variaties op de klassieke versie, en deze lijst wordt alleen maar langer. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende toevoegingen en varianten:

  • Pesto
  • Carpaccio
  • Martino
  • Peper
  • Uitjes

Daarnaast hebben ze zelfs een vegetarische variant in hun aanbod, de Tomaat Americain. Een heerlijke spread zonder toevoegingen van vlees. Dankzij het ruime en diverse aanbod zitten er altijd wel smaken tussen die jij en je gasten lusten, ongeacht of ze wel of geen vlees eten. Daar komt bovenop dat de spreads van dit bedrijf allemaal gemaakt zijn van verse ingrediënten. Of je nu in je eentje luncht, een gezellige barbecue geeft of een kleine borrel: een lekker broodje verse Filet Americain hoort erbij. Natuurlijk van Ladessa!

Een lekkere en verse Filet Americain voor elke gelegenheid

Wil jij de heerlijke Filet Americain van Ladessa proberen? Je vindt ze in vrijwel elke supermarkt bij jou in de buurt. De verkooppunten kun je gemakkelijk op de website vinden. Naast soloverpakkingen voor zowel privégebruik als gebruik in de bedrijfskantine, kun je hier ook terecht indien je op zoek bent naar grootverpakkingen voor lunchzaken. Mocht je de beste en meest verse Filet Americain op je menukaart willen, dan ben je hier op de goede plek.

https://ladessa.nl/