Aeroxspecials
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Antwerpen met Antwerp Ballooning

Ons bedrijf C-Air ballonvaarten heeft reeds enkele jaren ervaring in ballonvaart wereld regio  Antwerpen. Onze opstijgplaatsen in deze regio zijn Linkeroever, Wilrijk, Deurne, Brasschaat, etc. Afhankelijk van de windrichting en windsnelheid van die dag, bepalen wij de dag van de ballonvaart waar we exact zullen opstijgen. Vanuit de luchtballon is het mogelijk om langs de haven,  de Kathedraal, Het Zuid, ’t Steen en andere bezienswaardigheden te varen.

Het is ook mogelijk dat je tijdens een ballonvaart regio Antwerpen een prachtig zicht krijgt op de randgemeenten van Antwerpen zoals ballonvaart Brasschaat Berchem, Borgerhout, Wilrijk, Hoboken, Merksem en andere. Ook kan je steeds vragen om vanuit Noord – Antwerpen te ballonvaren. Ook alle andere regio’s in Antwerpen zijn mogelijk. Een luchtballon is niet stuurbaar, dus wij kunnen op voorhand bepalen waar we zullen landen. Wij laten ons letterlijk varen met de windstroom van die dag. Uiteraard kunnen wij de dag van de ballonvaart welke richting wij zullen uitgaan, maar waar we exact zullen landen is zelf tijdens de ballonvaart zelf niet te bepalen.

Wie kiest er voor een ballonvaart regio Antwerpen

Wie zijn de mensen die voor ballonvaren boven Antwerpen kiezen? Dit is heel uiteenlopend, uiteraard vaak passagiers die in deze regio wonen, maar ook toeristen boeken vaak een ballonvaart Antwerpen. Ook voor speciale gelegenheden kiezen passagiers voor C-Air ballonvaarten regio Antwerpen. Vaak gaat het dan over een huwelijksaanzoek, pensioen, gezinsuitstap, lentefeest, eerste & plechtige communie, teambuilding, fotograven, etc.  Kortom ballonvaren is daarnaast ook voor jong en oud.

Hiernaast hebben we uiteraard nog tal van andere regio’s waarvan we ballonvaarten organiseren.

Werking ballonvlucht

Een ballonvlucht duurt circa 1 uurtje, maar het totale gebeuren duurt veel langer. Bij de aankomst op het opstijgterrein nemen wij alle tijd om onze passagiers een uitgebreide briefing te geven over hoe de ballonvaart concreet zal verlopen. Veiligheid is onze hoogste prioriteit, waardoor de veiligheidsinstructies grondig worden uitgelegd. Ook kunnen onze passagiers ons steeds naar informatie vragen, die we uiteraard met plezier beantwoorden. Ondertussen maakt onze crew de luchtballon klaar om in de lucht te gaan.

Na een twintigtal minuten is het C-Air ballonteam klaar om op te stijgen samen met onze passagiers. Wij varen enkel en alleen met professionele piloten die de regio Antwerpen grondig kennen. Zij geven onze passagiers graag extra informatie over de bezienswaardigheden in de buurt. Na de vlucht zorgen wij ervoor dat onze passagiers nog even worden verwend met een glaasje bubbels. Op het einde ontvangen al onze passagiers nog een luchtballoncertificaat.

https://www.ballonvaart-antwerpen.be