Aeroxspecials
Image default
Eten en drinken

Geniet van een heerlijke avond uit in dit restaurant in Bergen op Zoom

Wilt u graag heerlijk uit eten met vrienden of familie, maar wilt u wel een keer een bijzondere keuken proberen? Dan is Grieks restaurant Athene in Bergen op Zoom een goede optie. Dit restaurant ligt middenin het sfeervolle, historische centrum van Bergen op Zoom en is al ruim 35 jaar een begrip in de stad. De medewerkers hebben jarenlange ervaring in de horeca, waardoor zij uw avond uit tot een ultieme Griekse beleving weten te maken. Het restaurant heeft een verfijnde menukaart met heerlijke, bijzondere hapjes uit Griekenland. Mede dankzij hun ervaring, passie voor gastronomie, uitgebreide menukaart en hapjes van hoogwaardige kwaliteit mag dit restaurant zich al jaren tot een van de beste restaurants van Bergen op Zoom noemen. En zeg nou zelf: alleen die benoeming al is een bezoek aan Grieks restaurant Athene waard, toch?

Ontdek de Griekse keuken met verschillende soorten tapas

Iedereen heeft wel eens gehoord van Spaanse tapas, maar wist u dat deze ook in Griekse varianten bestaan? Restaurant Athene in Bergen op Zoom heeft een uitgebreide menukaart met verschillende soorten Griekse tapas. Deze gerechten zijn heel gevarieerd en bevatten allerlei smaken uit de Griekse keuken. U heeft keuze uit vegetarische gerechten, vleesgerechten en visgerechten. Wat dacht u van heerlijke hapjes met feta, tomaten, lam of aubergine? Een avond tapas eten is de ideale gelegenheid om eten te proberen dat u nog nooit heeft geproefd. Zo maakt u op een gezellige, ongedwongen manier kennis met de authentieke Griekse keuken.

Reserveer een plekje bij een van de beste restaurants van Bergen op Zoom

Een bijzondere avond uit beleeft u bij Grieks restaurant Athene in Bergen op Zoom. U krijgt een volledig Griekse beleving terwijl u geniet van de heerlijkste gerechten uit Griekenland. Dat dit restaurant tot één van de beste in Bergen op Zoom behoort, is bij vele inwoners bekend. Daarom is vooraf reserveren aangeraden. U doet dit via de contactgegevens op de website. Laat u en uw vrienden of familie verwennen en breng een bezoek aan dit toprestaurant.

Gerelateerde artikelen

Online snoep kopen?

De beste tapas en andere lekkernijen kopen doet u in deze winkel

Cocktailbar verhuur voor jouw evenement?