Aeroxspecials
Image default
Beauty en verzorging

Easy Beauty zorgt voor mooie wenkbrauwen met permanente make-up

Zou jij graag altijd mooie wenkbrauwen willen hebben en zit je daarom te denken aan wenkbrauw permanente make-up? Woon je in Brabant, in de buurt van Breda? Dan is het absoluut de moeite waard om een afspraak in te plannen bij Easy Beauty. Schoonheidssalon Easy Beauty is gevestigd in   s ’Gravenmoer en gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up.

Permanente make-up is voor veel mensen een ware uitkomst. Je make-up zit namelijk altijd goed, overdag, s ’nachts, in het zwembad en ook wanneer je even geen zin hebt om je uitgebreid op te maken. Je ziet er altijd verzorgd en stralend uit, zonder hier iets aan te hoeven doen.

Voor veel mensen is permanente make-up op de wenkbrauwen een stukje luxe en gemak. Maar er zijn ook aardig wat mensen voor wie permanente make-up echt een uitkomst biedt. Dat kan onder andere zijn wanneer je:

  • Hele dunne of ongelijke wenkbrauwen hebt. Deze kan je van nature hebben. Het kan ook zijn dat je je wenkbrauwen vaak en teveel hebt geëpileerd, waardoor je wenkbrauwen dun en/of ongelijk zijn geworden.
  • Een litteken op je wenkbrauw hebt, waardoor de haargroei niet meer helemaal doorloopt.
  • Allergisch bent voor gewone make-up waardoor je deze nooit kan aanbrengen.
  • Geen vaste hand hebt. Zonder vaste hand is het ingewikkeld om je wenkbrauwen mooi in te tekenen.
  • Slecht zicht hebt. Ben je brildragend en zie je zonder bril zeer weinig? Dan is het een ware uitdaging om je make-up goed aan te brengen.

Aanbrengen van permanente make-up is niet pijnlijk

Permanente make-up bestaat uit pigmenten die in de bovenste huidlaag, door middel van een naald, worden aangebracht. Er zijn heel veel verschillende kleuren pigmenten. Voordat de behandeling voor het zetten van de permanente make-up van start gaat wordt goed bekeken welke kleur pigment er voor jou gebruikt zal worden. Er wordt hierbij gekeken naar de kleur van je huid en haar en naar de kleur van je eigen wenkbrauwen.

Easy Beauty zet niet alleen permanente make-up op de wenkbrauwen. Je kan ook kiezen voor permanente make-up lippen en permanente make-up eyeliner. Permanente make-up blijft tussen de 1,5 en 5 jaar goed zitten, daarna zal de make-up wat gaan vervagen. Wanneer dat gebeurd is het tijd voor een zogenoemde touch-up. Hierbij wordt de permanente make-up weer bijgewerkt, zodat deze weer helemaal goed zichtbaar is.

 

https://www.easy-beauty.nl/