Aeroxspecials
Image default
Eten en drinken

Geniet van onvergetelijke momenten met de hulp van catering in Antwerpen

Heeft u binnenkort iets te vieren? Dan hoort daar een onvergetelijk feest bij. Wilt u het kleinschalig houden of pakt u liever uit met een groot opgezet feest op locatie? Hoe u uw feest ook wilt organiseren, JÖRD komt graag langs voor de catering in Antwerpen en omgeving. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende formules. Wilt u graag een leuk aangeklede tafel met diverse gerechten? Of wilt u graag een walking dinner? Wat u ook kiest, alle gerechten zijn bereid met verse ingrediënten en seizoensproducten. Bekijk snel de website van deze professionele cateraar voor de mogelijkheden en begin alvast te likkebaarden.

Haal een cateraar in huis die dat stapje verder gaat

Thuis of op een andere locatie genieten van heerlijke gerechten doet u met de hulp van JÖRD. Dit is een professioneel cateringsbedrijf in Antwerpen. Daarbij gaat deze cateraar graag een stapje verder voor u om de ultieme, gezellige sfeer te creëren. Zo heeft u een ruime keuze aan wijnen, bieren en non-alcoholische dranken om aan uw gasten aan te bieden. Bovendien voorziet de cateraar ook het nodige servies, leuke tafelbekleding en bloemstukken. Het enige dat u nog hoeft te doen, is uw gasten ontvangen en genieten van uw feest of evenement.

Maak kennis met de Scandinavische keuken

De Scandinavische keuken staat voor gerechten met pure smaken. Wilt u graag een eerste kennismaking met deze keuken? Dan schakelt u hiervoor JÖRD in. Dit is een professionele catering in Antwerpen, die u kunt inschakelen voor een intiem diner onder vrienden of een groots feest. Deze cateraar zorgt altijd voor een resultaat op maat en houdt graag rekening met de dieetwensen en allergieën van uw gasten. U schakelt deze cateraar niet alleen in voor diners, maar u kunt deze professionals ook een luxueus Scandinavisch ontbijt laten samenstellen. Neem snel contact op met deze cateraar voor meer informatie.

https://jordcatering.be/