Aeroxspecials
Image default
Vervoer en transport

Uw aanhanger speciaal op maat gemaakt!

Konag bouwt aanhangwagens die helemaal volgens de wens van de klant ontworpen kunnen worden. Als u een idee hebt voor een aanhangwagen die wij niet standaard maken, kunt u alsnog bij ons terecht met uw idee. Wij hebben vele jaren aan ervaring op het gebied van aanhangwagens bouwen dus wij denken graag met u mee.

Wij denken met u mee

Als u contact opneemt met ons over uw idee voor een speciale aanhangwagen, gaan wij met u om de tafel om mee te denken. Wij hebben veel ervaring met speciaalbouw van aanhangwagens. Tijdens het uitwerken van het ontwerp van uw speciale aanhangwagen voorzien wij u van goed advies. Dit doen we zodat het eindproduct daadwerkelijk een kwalitatief goede aanhangwagen wordt die volledig aan uw eisen voldoet en waarmee u veilig de weg op kunt gaan.

Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij maken bij de bouw van aanhangwagens alleen gebruik van de meest hoogwaardige materialen maar daarnaast letten we ook op een scherpe inkoop. Hierdoor kunnen wij een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding vasthouden bij de bouw van aanhangwagens. Dat geldt dus ook voor aanhangwagens die voor u speciaal op maat gemaakt worden.

Daarnaast bieden wij ook tweedehans aanhangers aan bij Konag. 

Andere diensten van Konag

U kunt bij ons niet alleen terecht voor op maat gemaakte aanhangwagens, maar ook voor ons vaste assortiment. Deze bestaat onder uit autoambulances, kippersen plateauwagens. Ook hebben wij normale aanhangwagens en trailers in het assortiment zitten.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het speciaal op maat laten maken van uw speciale aanhangwagen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Dit doet u door ons contactformulier in te vullen maar u kunt ook bellen naar 0527 652 190.Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8 uur ’s ochtends en 6 uur ’s middags en op zaterdag tussen 8 uur ’s ochtends en 3 uur ’s middags.

https://www.konag.nl/

Gerelateerde artikelen

De elektrische bakfiets is een uitkomst in vele situaties

De voor -en nadelen van het rijden in een automaat

Uw transport tot in de puntjes geregeld met behulp van deze internationaal koerier