Aeroxspecials
Image default
Aanbiedingen

Het aanbod van expert Ebora!

Als u werkzaam bent in de techniek weet u hoe belangrijk innovatie is. Daardoor wil je een leverancier die hier ook zo over denkt. Het zoeken van zo’n leverancier zou enkele weken duren, omdat er veel agenten en bedrijven zouden zijn die vechten voor uw bedrijf. Wij hebben dit tijdrovend proces voor u gedaan en zijn uitgekomen Ebora, de specialist in pneumatiek, appendages en instrumentatie. In het komende artikel worden een aantal producten van hen beschreven.

 

Terugslagklep

Hier is Ebora ook een voorloper in, want zij weten hier alles over! Een terugslagklep zorgt ervoor dat vloeistoffen of gassen maar in één richting worden doorgelaten. De klep wordt tijdens een stroom open geduwd, waarna de klep niet meer open gaat voor terugstroom. Hoe dit precies werkt heeft te maken met de zwaartekracht of de klep zelf. Dit is namelijk per uitvoering verschillend.

 

Appendages

Met appendages is het mogelijk om het leidingsysteem aan te passen, waardoor het systeem helemaal naar jouw wens is. een appendages is een component die de leiding en de machine compleet maken. Als een leiding of machine bijna versleten is, dan denken de meeste dat het tijd is voor een gehele nieuwe leiding of machine, maar met een appendages is dit niet meer het geval. Maar het is dan wel verstandig om er een uit te kiezen die van goede kwaliteit is. Het is namelijk wel de bedoeling dat het component een tijd mee gaat. 

 

Flowmeter

Een flowmeter zorgt ervoor dat u de doorstroming van gas- of vloeistofstroom kunt meten, regelen en besturen. Flow wordt ook wel debiet genoemd. De flow kan worden gezien als de kwantificering van de hoeveelheid medium binnen een bepaalde tijdseenheid. Een flowmeter wordt vele keren vaker gebruikt dan u verwacht. Een wasmachine en vaatwasser maken bijvoorbeeld ook gebruik van een flowmeter. Wilt u een flowmeter aanschaffen? Dan is het niet nodig om naar een speciale winkel te gaan. U bestelt een flowmeter eenvoudig online. Ons advies is om het assortiment van Ebora te kijken voor de juiste flowmeter. 

 

https://ebora.nl/