Aeroxspecials
Image default
Aanbiedingen

Het beter onderhouden van je klanten

 

Het contact met klanten is binnen elke organisatie erg belangrijk. Je onderhoudt relaties, bouwt nieuwe op en creëert loyaliteit als de communicatie goed is. Het is zelfs mogelijk om nieuwe klanten binnen te halen door de klantenservice. Het is daarom van groot belang om ieder persoon netjes te woord te staan en ze te informeren over aanvullende producten of bijvoorbeeld in gesprek met klanten een upsell genereren, waardoor je omzet hoger wordt.  De meeste klanten hebben makkelijke vragen die gemakkelijk beantwoord kunnen worden. Met behulp van robotisering wordt dit gemakkelijk opgepakt. De software beantwoord de vragen en op het moment dat het ingewikkeld blijkt wordt er een persoon ingeschakeld. Dit kan een enorme tijdsbesparing zijn! Meer weten? Lees het hier!

Wat is RPA? Robotic Process Automation wordt RPA genoemd en staat dus voor robotprocessautomatisering. Diverse werkzaamheden met betrekking tot bijvoorbeeld klantcontact worden gerobotiseerd, waardoor de klanten automatisch te woord worden gestaan. Je houdt hierdoor zelf tijd over voor andere werkzaamheden, die bijvoorbeeld niet gerobotiseerd kunnen worden. Die taken zijn dus erg waardevol. Er wordt gebruik gemaakt van Natural Language Processing. Deze software heeft een sterke ontwikkeling doorgemaakt de afgelopen periode. Met NLP software is een programma in staat om niet alleen de betekenis van een zin te analyseren en verwerken, maar ook de emotie en de toon ervan.

Wat is er mogelijk met robotisering? Er zitten veel voordelen verbonden aan de robotisering van klantcontact, want je hoeft zelf hier niet meer alle tijd aan te besteden. Veel saaie en standaard taken vallen weg want dit wordt volledig opgepakt door de software. De software kan snel reageren op vragen en heeft ook geen weekend. Robots maken daarnaast ook geen fouten en is dus een stuk betrouwbaarder. Ze zijn tot wel 100% nauwkeurig. De software is ook nog opnieuw te gebruiken en te koppelen met andere programma’s. Je houdt meer tijd over voor de klant om ze echt persoonlijk te woord te staan en te voorzien van een persoonlijk advies wanneer dat nodig is.

Pegamento’s software Meer weten over de automatisering van klantcontact? Bezoek dan de website van Pegamento! Zij bieden namelijk een software om dit allemaal uit handen te kunnen geven. Voor meer informatie kun je hun whitepaper van de website downloaden. Lees meer over de robotisering van processen via hun website en hoe dit invloed kan hebben op jouw bedrijf. Bekijk bijvoorbeeld ook eens een van Pegamento’s webinars en leer van de experts. Nog vragen? Neem dan contact op. Zij kunnen je namelijk vertellen wat zij voor jouw organisatie kunnen doen.

 

https://www.pegamento.nl/

Gerelateerde artikelen

Winterpret

Houtkachel inbouwen: het kan met haardenexpert.nl

Als je gaat reizen, ben je bewust dat met de trein vak de beste en goedkoopste optie kan zijn?