Aeroxspecials
Image default
Huishoudelijk

Slim verwarmen met de DAT elektrische kachel met wifi

Slim verwarmen met de DAT wifi elektrische kachel.

Voorheen stond de elektrische kachel bekend als een energie verslindend apparaat. Maar dit is zeker niet meer het geval. De nieuwe generatie elektrische kachels zijn voorzien van de allerlaatste snufjes en technieken die het verwarmen van een ruimte veel minder energieverslinderd maakt dan men denkt. Zo is de DAT elektrische kachel met wifi voorzien van een slimme wifi controller die heel eenvoudig te configureren is. Door deze wifi controller op de juiste manier te gebruiken kan men veel stroom besparen en toch een hoog confort verwarming bereiken.

De DAT elektrische kachel met wifi is de kachel met de meest slimme en eenvoudigere te programmeren module. Een kind kan de was doen. Dit in tegenstelling tot vele andere aanbieders van elektrische wifi kachels. Hij is in 3 stappen gekoppeld aan uw telefoon waarna u hem met enkele vegen over het scherm kan programmeren. Dat programmeren bestaat uit het aanklikken van starttijden en stoptijden of aanklikken van de gewenste temperatuur in de ruimte die verwarmt moet worden. Dat kan overal ter wereld mits u een internet verbinding heeft maar dat is inmiddels standaard geworden op alle mobiele telefoons.

De DAT elektrische wifi kachel is tevens instelbaar in een vermogen van 750 of 1500Watt en wordt geleverd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Ook zit er al een aansluitsnoer aan met een lengte van wel 1.5 meter en worden er voetjes bijgeleverd. Daarnaast zit en een muurmontage set bij in de doos voor diegene die hem aan de muur wil monteren.

Als u interesse heeft in de elektrische kachels van het merk DAT zou u eens moeten kijken op de website van warmteshop.eu. Deze vind u in deze link.

https://warmteshop.eu/product/elektrische-kachel-wifi-dat/