Aeroxspecials
Image default
Eten en drinken

High Tea bestellen op locatie

High Tea bestellen op locatie

Wil je wat leuks plannen met vriendinnen? Ga dan een lekkere High Tea op locatie doen. Samen geniet je van zoete en hartige hapjes en heb je echt de tijd om lekker bij te kletsen. Ook is een High Tea de ideale manier om iets te vieren. Zoals een verjaardag, vrijgezellendag, trouwdag of jubileum.

 

Wat is een High Tea

Een High Tea is een gezellige gelegenheid waarbij je samen geniet van zoete en hartige hapjes. Dit in combinatie met verschillende lekkere thee smaken. De High Tea komt oorspronkelijk uit Engeland. Het is een lichte maaltijd waar je verschillende kleine hapjes krijgt. Bij de hapjes kan je denken aan zoete taartjes, macarons, cakejes en scones. Bij hartige hapjes kan je denken aan belegde mini sandwiches en een quiche. De High Tea wordt in Nederland vaak genuttigd tussen 14:00 en 17:00. Het is een super leuke gelegenheid om iets te vieren of om weer eens lekker bij te kletsen met vrienden of familie.

Dagje weg

Ben je van plan een dagje weg te gaan? Sluit je dag dan af met een lekkere High Tea. Of je nu gaat genieten van de natuur, cultuur of misschien wel iets actiefs gaat doen, een afsluitende High Tea is altijd een goed idee. Door de verschillende hapjes en thee krijg je weer energie de dag voort te zetten. Wist je dat thee drinken verschillende positieve effecten heeft op je gezondheid? Dit in combinatie lekkere hapjes zorgt voor een optimaal ontspannen gevoel. Zoek een leuke locatie om te genieten van lekkere High Tea hapjes die bij je past en natuurlijk in de stad gelegen is waar jij je dagje weg hebt gepland.

Liever een uitgebreide lunch?

Ga je liever uitgebreid lunchen? Bestel dan eens lekkere broodjes en salades. Je hebt keuze uit verschillende belegde broodjes. Van een broodje zalm kruidenkaas en tonijn tot salami en een broodje kaas. Ook kan je genieten van een heerlijke vegan lunch. Een vegan broodje is belegd met hummus, gegrilde paprika, rucola en walnoten. Ook is er een vegan salade. Vier je een verjaardag, bijeenkomst of andere gelegenheid met een grote groep? Ga dan voor een lekkere groepslunch. Zo heb je keuze uit een luxe groepslunch, een basis groepslunch en een groepslunch bestaande uit verschillende belegde bolletjes. Naast de lunch kan je ook nog jezelf of iemand anders verrassen met een lekker ontbijtje. Echt iets te vieren? Doe er dan een flesje bubbels bij.

High Tea cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een leuk cadeau? Met de High Tea cadeaubon geef je een super leuke beleving. De ontvanger geniet van diverse zoete en hartige hapjes in combinatie met heel veel thee. De cadeaubon kan ingewisseld worden bij tientallen geselecteerde locaties. Of je nu de High Tea wil nuttigen in een hip restaurant of knusse brasserie, alles is mogelijk. De High Tea cadeaubon kan je zowel fysiek als per e-mail ontvangen. Super handig voor je als last minute nog een fantastisch cadeau moet kopen.

Gerelateerde artikelen

Een volledig verzorgde BBQ bestellen doe je eenvoudig online

Is een Nescafé koffiemachine iets voor jou?

Bestellen of uit eten bij dit restaurant in Spakenburg