Aeroxspecials
Image default
Alarmsysteem

Hoe lockpicking mensen bij elkaar brengt

Veel mensen vragen zich af: Waarom zou je in godsnaam een slot willen openen. Het ziet er verdacht uit en mensen associëren het met inbrekers die sloten open breken om in je huis te komen, of fietsen openbreken.

 

 

Puzzelen met sloten

Maar lockpicking is verre van dat. Het voelt als een puzzel die je op moet lossen. Door een bepaalde techniek te gebruiken waardoor het slot open gaat. Iets waar je vaak lang mee bezig bent en niet verveeld. Lockpicking is een onbekend gebied waar veel mensen een oordeel over hebben zonder dat ze echt weten wat het is. Als ze zich erin zouden verdiepen ben ik van mening dat ze er achter komen dat die oordeel niet klopt.

 

Samen lockpicken

Ik heb op internet mensen ontmoet die ook lockpicken en een keer afgesproken en ze gaven allemaal aan dat de omgeving vaak niet goed begrijpt wat lockpicking inhoudt en dat ze vaak aan moeten geven dat ze het niet voor crimenele doeleinden gebruiken. Het waren mannen uit verschillende leeftijds categorieën met banen zoals leraar, metaalbewerker, ict-er heel divers dus en allemaal op verschillende manieren in contact gekomen met lockpicking.

De ict-er vertelde dat hij een paar ict vrienden had die lockpicken. Maar het in het begin maar raar vonden. Dus hij gaf ze een keer een slot en een lockpick setje. Hij deed het eerst voor. hij kreeg het binnen enkele minuten voor elkaar om de slot te openen. De vrienden zagen dat en dachten het ook zo te hebben geopend. Ze hebben de hele avond geprobeerd het slot open te lockpicken en hebben het een voor een mee naar huis genomen om het te proberen.

Ze gaven aan dat ze het veel leuker vonden dan ze dachten en 3 vrienden hebben zelf ook een lockpick setje besteld. Dat zijn leuke verhalen om te horen. Ik ben er van overtuigd dat heel veel mensen lockpicking leuk zouden vinden. Het komt langzaam uit te taboe sfeer wat maar goed is ook daar is lockpicking namelijk veelste leuk voor!

https://en.wikipedia.org/wiki/Lock_picking

Gerelateerde artikelen

Sloten voorkomen ongeautoriseerde toegang

Ajax alarmsystemen

online ict oplossingen