Aeroxspecials
Image default
Mode en Kleding

Mijn ervaring met een kleurenanalyse in Limburg

Mijn ervaring met een kleurenanalyse

Graag deel ik mijn ervaring met een kleurenanalyse met jou. Nadat ik me begon te ergeren aan mijn garderobe, die steeds meer uitpuilde van de kledingstukken die ik niet draag, ben ik op zoek gegaan naar een oplossing voor mij probleem. Al snel stuitte ik op de mogelijkheid van een kleurenanalyse. Wat me zo aantrok aan een kleurenanalyse is de degelijke manier waarop bepaald wordt wat nou precies je kleuren zijn die je met een gerist hart kunt dragen, zonder voor schut te lopen. Gecharmeerd van dit idee, maakte ik mijn selectie.

Kleurenanalyse in Limburg

Omdat ik in Limburg woon, spreekt het me aan om een kleurenanalyse af te nemen in Limburg. Zo kwam ik bij de specialist in kleurenanalyses in Limburg uit. Ik maakte snel een afspraak en enkele dagen later nam ik plaats in de stoel voor een mooie analyse

Ik bleek een zomertype te zijn

Uit de analyse bleek als snel dat ik een zomertype ben. Harde kleuren zoals zwart en wit gaan uitstekend bij een zomertype. Wel grappig vond ik dat, omdat ik van nature me al aangetrokken voel tot deze kleuren, echter voelde ik me er nooit helemaal zeker bij. Dat kan ik nu dus achter me laten, die onzekerheid. Bij een zomertype passen deze kleuren nou eenmaal perfect!

http://www.style-by-yvs.nl