Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Huis leeg na overlijden

De diensten van Alle Rommel Opgeruimd zijn te omschrijven als vakkundig, vertrouwd en voordelig. Het huis leeghalen na overlijden regelt dit bedrijf van a tot z voor u. De medewerkers hebben ervaring met huurhuizen, koopwoningen, seniorenappartementen, flats, bungalows et cetera. Als u dit team inhuurt, worden u veel zorgen ontnomen. Het enige dat u hoeft te doen is aangeven wanneer de woning leeg en schoon opgeleverd moet worden. En natuurlijk is het belangrijk dat u bepaalde dierbare spullen weghaalt voordat Alle Rommel Opgeruimd aan de slag gaat. Voor de overige huisraad draagt Alle Rommel Opgeruimd zorg. In de meeste gevallen kunnen zowel meubels als witgoed een mooie, tweede bestemming krijgen. Gordijnen en vloerbedekking worden verwijderd, net als plafonnieres en andere ornamenten. Alle Rommel Opgeruimd voert de spullen discreet en netjes af in een witte wagen.

Er zijn veel situaties te bedenken waarin Alle Rommel Opgeruimd u van dienst kan zijn:

  • u gaat zelf verhuizen en zoekt iemand voor de huisontruiming;
  • er moet een woning leeggehaald worden na het overlijden van een familielid;
  • uw bedrijf is failliet en het kantoor mag verkoop-klaar gemaakt worden;
  • uw ouders staan op het punt naar een verzorgingsflat te gaan, de huur van de huidige woning is opgezegd en het huis kan opgeruimd worden;
  • u bent expat, heeft een drukke baan en kan wel wat hulp gebruiken bij het leeg achterlaten van het appartement;
  • de garage of berging krijg een nieuwe bestemming en het is hoog tijd dat alle spullen opgeruimd worden.

Over de tarieven is Alle Rommel Opgeruimd transparant. Van te voren wordt een definitieve prijs afgesproken. Die krijgt u zwart op wit. Als het om een spoedklus gaat, raden we u aan snel telefonisch contact op te nemen via 0252 742 493. Er wordt op korte termijn een afspraak ingepland. U kunt ook ’s avond en in het weekend bellen. Is er geen haast bij? Stuur een mail of vul het online contactformulier in.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/