Aeroxspecials
Image default
Toerisme

Hotels in Twente

Ben jij inmiddels ook aangestoken door het Twente-virus? Lekker dichtbij, maar toch zo anders dan thuis: Twente is de perfecte regio om de sleur te doorbreken. Of je nu komt voor de cultuur, de rijke historie, het rustiger levenstempo, de landgoederen en kastelen of de natuur… in Twente ben je altijd welkom.

Doordat Twente lekker dichtbij is, kun je heel makkelijk een dagje Twente inplannen. Maar als je deze plattelandsstreek tegen de Duitse grens beter wilt leren kennen, doe je er goed aan om iets langer uit te trekken. In Twente gaat het leven namelijk net wat langzamer dan je misschien gewend bent. Hier nemen ze nog echt de tijd om te genieten van de goede dingen van het leven. Voor veel mensen, vooral uit de Randstad, is dat even schakelen.

Wanneer je een kamer boekt in één van de hotels in Twente heb je meer tijd en ruimte om de omgeving te leren kennen. Je zult merken dat je de eerste uurtjes wat moet wennen aan de relaxte manier waarop de dingen in Twente gaan. Maar als je zelf, na een paar uur, ook een tandje terug gaat, merk je dat je ook helemaal tot rust komt.

Op www.visittwente.nl is een selectie gemaakt van de beste hotels in Twente, in alle prijscategorieën. Bij de selectie is gekeken naar de kwaliteit van de kamers, het personeel en de voorzieningen, maar ook naar de ligging ten opzichte van de vele bezienswaardigheden in de landsstreek. Het zijn echt niet alleen vijfsterrenhotels, ook budgethotels hebben een plaatsje op de site gekregen, zolang ze maar tot de besten in hun prijsklasse behoren.

Welk van de leuke hotels in Twente kies jij? Eentje midden in Enschede, of juist liever een klein hotel vlak bij de natuur? Wat je ook kiest, je kunt er gerust van op aan dat je wordt verwelkomd met de beroemde Twentse gastvrijheid. Het is tijd voor Twente!

https://www.visittwente.nl/