Aeroxspecials
Image default
Winkelen

Inspiratie voor het dragen van een simpel wit t-shirt

Met een wit t shirt kun je alle kanten op, je kunt het combineren met meerdere verschillende kleding stukken. In deze blog vertellen wij je op welke 3  manieren je dit onmisbare basic kledingstuk kunt dragen.

Casual

Een wit t shirt wordt standaard het vaakst casual gedragen, het past letterlijk overal op! Eenvoudigheid for the win! Je kunt het bijvoorbeeld dragen op een basic (spijker)broek of op een stoere korte broek voor tijdens de zomer. Om het af te maken draag je er een jasje of blouse overheen. Of je nou kiest voor een blazer om het wat gekleder te maken of voor een spijkerjas, lerenjack of blouse voor een nonchalantere look. Door het met een wit shirt te combineren wordt de nadruk ook wat meer op je jasje gelegd.

Onder een trui

De laatste tijd zien we veel witte tshirts onder truien vandaan komen, dit is hip maar ook beter voor je trui of overhemd. Op deze manier wordt je kleding namelijk beter beschermd en zorgt dit ervoor dat je trui minder snel slijt. Daarnaast vangt een ondershirt transpiratie op maar ook je deodorant, dit kan namelijk nog wel eens in je kleding trekken.

Gekleurde broek

Hier moeten mannen nog aan wennen, de gekleurde/geprinte broek! Bij vrouwen is dit wel al een ding alleen de heren moeten er nog aan geloven. Je hebt verschillende broeken met een printje, vooral geruite broeken zijn bekend. Helaas zijn de échte geprinte broeken nog lastig te krijgen maar kijk eens rond in een vintage winkel, hier vind je ze wel vaak! Met een wit t shirt en sneakers is het erg makkelijk te combineren en de look is meteen af.

 

https://web-wings.nl/