Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

Kosten van een automatische poort

Wellicht heb je al een tijdje het idee dat een automatische poort een goed idee zou zijn. Met een automatische poort gaan gemak en beveiliging immers hand in hand. Met welke kosten moet je eigenlijk rekening houden als je een automatische poort wilt installeren?

De ene automatische poort is de andere niet. Het prijskaartje hangt voor een groot deel af van de keuzes die je maakt. Zo zal een automatische poort die op afstand bediend kan worden een grotere investering vergen dan een poort die je met een knop of sleutel bediend. Logisch, want om een poort op afstand te bedienen zijn meer onderdelen nodig. Dit levert wél een hoop extra gebruiksgemak op.

Voor de vanaf-prijs maakt het ook veel uit of je kiest voor een dubbele draaipoort met rotor, of voor een schuifpoort die door een motor wordt aangedreven. Je hebt al een draaipoort voor minder dan 1000 euro, terwijl je voor een schuifpoort minimaal enkele duizenden euro’s zult moeten investeren.

Materiaalkosten slechts deel van de prijs

Het komt nog wel eens voor dat mensen vooral oog hebben voor de prijs van de onderdelen. Maar vergeet niet dat de poort ook nog geïnstalleerd moet worden. Reken erop dat de montagekosten ongeveer een kwart van de uiteindelijke prijs zullen uitmaken.

Kies voor kwaliteit tegen de scherpste prijs

Je investeert een fors bedrag in je automatische poort. Dan wil je natuurlijk wel dat hij een tijd meegaat. Bezuinig daarom niet op de gebruikte materialen, maar koop onderdelen van merken die zichzelf bewezen hebben.

Bij Automatischedeuren24.nl werken we met Ditec, een Europese fabrikant die in 70 landen bekend staat om haar betrouwbaarheid. Omdat we al ruim 20 jaar in het vak zitten hebben we een goede relatie met deze fabrikant opgebouwd, waardoor we automatische poorten van dit merk kunnen leveren tegen de scherpst mogelijke prijs.

Ook de installatie nemen we je graag uit handen. Neem eens contact met ons op voor een offerte. Je zult zien dat je nergens anders zoveel kwaliteit tegen een zó lage prijs kunt verwachten!