Aeroxspecials
Image default
Sport

Krachtige vaareigenschappen met een ZAR boot naar wens!

Bent u van plan om een nieuwe rubberboot aan te schaffen? Door ontelbare mogelijkheden is het vast lastig om te weten waar u allemaal op moet letten. Daarbij zijn er allerlei keuzes op het gebied van afmetingen, modellen, motoren en natuurlijk ook prijzen. Daarnaast moet u bedenken of u voor een ZAR Formenti boot wel of niet veel ruimte nodig heeft om deze te kunnen stallen. Maar één ding is zeker. Met een ZAR boot, bent u verzekerd van uitstekende vaareigenschappen, een geweldige kwaliteit aan materialen en een uniek en stijlvol design!

Welke mogelijkheden biedt ZAR Formenti?
Bij een ZAR boot kopen komt stiekem veel kijken. Er zijn genoeg mogelijkheden, maar welk model past nou het beste bij u, uw voorkeuren en natuurlijk uw budget? Formenti ontwerpt niet zomaar een RIB maar ze letten op elk detail. Bij alle ZAR-modellen wordt gebruikt gemaakt van duurzame materialen van hoogstaande kwaliteit. Dit in combinatie met het spectaculaire design en het elegante lijnenspel dat iedere ZAR-boot zo herkenbaar maakt, zorgde voor een kentering in de bouw van RIB boten. Verder staat ZAR vooral bekend om hun doordachte ontwerpen die veel leef-, zit- en ligruimte bieden. Dit creëert een duurzame boot die iedere watersportliefhebber vele jaren vaarplezier oplevert.

Nieuw op het water? Denk dan eens aan ZAR RIB boot kopen
Er zijn zelfs ‘instap’ modellen onder de naam ZAR Mini verkrijgbaar. Luxe en hoogwaardige rubberboten met de herkenbaarheid in design en kwaliteit van ZAR Formenti. Zo kunt u al een ZAR Mini boot kopen van rond de tweeduizend euro. De ‘FUN’, ‘AIR’, ‘ALU’, ‘RIB’ en ‘LUX’ modellen zijn respectievelijk in kwaliteit en comfort opgebouwd, met ieder een eigen uniek en stijlvol ontwerp. Het paradepaardje van de ZAR MINI boten is de Interceptor. Dit is de enige aluminium RIB groter dan vijf meter en één Formenti’s grootste innovaties van de afgelopen jaren. De Interceptor is onder andere razend populair voor militaire en andere professionele overheidsambachten. Of u nu een boot zoekt om te waterskiën, een rustig weekendje op het water en zonnebaden op het zonnedek of voor het maken van avontuurlijke boottochten op zee. Voor iedereen is er wel een ZAR Formenti boot te vinden.

Zoek een ZAR dealer bij u in de buurt
Voor deskundig advies over rubberboten en buitenboordmotoren is het aan te raden om contact op te nemen met een specialist of dealer bij u in de buurt. Zij kunnen u alles vertellen over materialen, mogelijkheden en prijzen. Zo kunt u samen met hun kijken welke rubberboot het beste aansluit op uw wensen. Zij hebben vaak jarenlange ervaring waardoor zij u van de beste keuze kunnen voorzien. Daarbij hebben ze alle kennis en expertise in huis om samen tot een fantastische boot te komen waar u nog jarenlang van kunt genieten!