Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

Kwaliteit houten vloeren van Bax Houthandel

Bax Houthandel is de aangewezen partner als u op zoek bent naar houten vloeren. We bieden u een breed assortiment met allerlei verschillende soorten houten vloeren. Denk hierbij aan een authentieke eikenhouten vloer, de parketvloer of een vloer van lamelparket.  Graag kijken we samen naar de juiste houten vloer voor u!

Houten vloeren van goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij van Bax Houthandel bieden u een scherpe prijs en goede kwaliteit voor onze houten vloeren. Onze houten vloeren kunnen we aanbieden tegen een scherpe prijs, doordat we ze in eigen beheer geproduceerd. Dit betekent dat er geen tussenhandelaar nodig is en de prijs op deze manier laag gehouden kan worden. De kwaliteit van onze houten vloeren zit in de afwerking. We bewerken uw vloer met behulp van de afwerkstraat in onze fabriek. Er gaat niets boven een machinale afwerking waarbij we uw houten vloer plank voor plank behandelen. Ook maken we na het gebruik van de basis olietechnieken gebruik van reactieprocessen. Deze zorgen voor de gewenste afronding, waardoor minder onderhoud nodig is.

Meer dan alleen houten vloeren

Bij Bax Houthandel bieden we meer dan alleen houten vloeren. Wij zijn ook uw aangewezen partner voor laminaat en PVC vloeren. Voor zowel de laminaat als de PVC vloeren bieden we u verschillende soorten in verschillende prijsklassen. Zo kunnen we precies aan uw wensen én aan uw budget voldoen. Ook de vloer van de toekomst is te vinden bij ons: de hybride vloer. Dit is een samenwerking tussen het fenomeen laminaat en PVC. 

Kom langs in onze showroom

Voor advies en antwoord op al uw vragen omtrent houten vloeren kunt u terecht in onze showroom. We zijn gevestigd in Barneveld, Amsterdam, Utrecht en Zoetermeer. Hier kunt u allerlei soorten houten vloeren bekijken en inspiratie opdoen. Daarnaast kunt u in gesprek met een van onze adviseurs. Deze zal samen met u de mogelijkheden en wensen op elkaar afstemmen. Op basis van dit gesprek maken we meteen een offerte op maat voor u. Gaat u akkoord? Dan plannen we meteen een dag om de houten vloer bij u te komen installeren. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Ook kunt u uw vragen telefonisch stellen via 030 – 290 15 95.