Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Een flinke kostenbesparing thuis en op het werk dankzij LED verlichting

Het vervangen van de reguliere lampen door LED verlichting in bedrijfspand of kantoor lijkt misschien een ingewikkelde klus, maar dat hoeft het niet te zijn. Zeker niet als je gebruik maakt van de expertise die LED Design Holland te bieden heeft. Deze firma weet alles over LED, kan professioneel advies geven, een lampenplan maken en alles installeren. De Nederlandse overheid heeft besloten dat alle grote kantoren vanaf 1 januari 2023 moeten voldoen aan energielabel C of hoger. C staat voor een index van 1,3 of meer. De verplichting geldt voor ieder kantoor dat 100 vierkante meter of meer beslaat. Overigens is kantoor in dit geval een ruim begrip: vergaderzalen en kantines worden er ook onder geschaard. LED Design Holland adviseert te kiezen voor de zogenoemde ‘no regret’-regel. Dit betekent een optimale energiebesparing. Het kan namelijk best zo zijn dat de regering over een paar jaar met strengere eisen komt en dan ben jij in ieder geval voorbereid.

Overstappen op LED als VVE, een slimme keuze

VVE LED verlichting aanbrengen in een appartementencomplex is een slimme keuze. De energierekening zal aanzienlijk lager uitvallen. Jullie zullen ook merken dat je de lampen veel minder vaak hoeft te vervangen. De aanvankelijke investering zal op termijn zeker terugverdiend worden. Hebben jullie als VVE interesse in het overstappen op LED? LED Design Holland gaat graag met jullie in overleg om de mogelijkheden te bespreken. Dit bedrijf heeft een uitstekende reputatie als het om LED gaat. Het gediplomeerde personeel is vakkundig en kan op korte termijn voor jullie aan de slag. De prijzen zijn scherp en de service is uitstekend.

We sluiten af met een korte uitleg: wat is het verschil tussen LED en spaarlampen. Qua aanschaf is de spaarlamp gemiddeld genomen goedkoper. Nadeel ten opzichte van LED, is dat spaarlampen een opstarttijd hebben. Ze kunnen niet direct op volle kracht branden. LED’s gaan langer mee. En verder vinden sommige mensen het witte licht van de spaarlamp niet zo mooi. LED heeft een stuk minder lichttrillingen en is dus rustiger voor de ogen. Er zijn verschillende kleuren LED en ook dimbare soorten.

https://www.leddesignholland.nl/