Aeroxspecials
Image default
Vakantie

Luxe kamperen op de camping in Zeeland

Bij www.glampings.nl zijn we altijd op zoek naar mooie campings met de meest luxe kampeeraccommodaties. We trekken kris-kras door Europa om jou de mooiste vakanties te bieden. Onlangs werd maar weer eens bevestigd dat je helemaal niet ver weg hoeft om een toffe tijd te beleven. In Zeeland, vlakbij, kun je heerlijk genieten.

Water en zand

Wist je dat de provincie Zeeland bijna 650 kilometer kustlijn heeft? Geheid dat je hier mooie stranden tegenkomt, waar het niet al te druk is. Bezoek bijvoorbeeld het strand van Ouddorp aan Zee. Dit 17 kilometer lange strand behoort tot de mooiste van Nederland. Of ga naar Vlissingen, waar je lekker ontspannen kunt wandelen over de lange boulevard.

Wil je liever het water in? Maak dan een duik en ontdek een wereld die meestal voor ons verborgen blijft.

Stedentrips

Als je op een camping in Zeeland verblijft kun je als je wilt elke dag een citytrip maken. Natuurlijk bezoek je het historische Middelburg. Maar ook Goes, Zierikzee en Vlissingen hebben elk zo hun eigen karakter. Bezoek ook Sluis, een oude vestingstad met een middeleeuws fort dat uit een sprookje lijkt te komen.Trouwens, ook Antwerpen en Gent zijn vanaf de camping in Zeeland prima bereikbaar.

Deltawerken

Natuurlijk is het ondenkbaar een (korte) vakantie in Zeeland te vieren zonder de Deltawerken te bezichten. Je ontkomt er niet aan, want zo’n beetje elke brug is onderdeel van deze Deltawerken. Maar een bezoek aan Neeltje Jans laat je pas echt ervaren wat een grootse inspanning de Zeeuwen geleverd hebben.

Camping in Zeeland boeken? Makkelijk

Zin om lekker in Zeeland te kamperen? Stel je hoge eisen aan je camping? Bezoek dan glampings.com voor een overzicht van de allerbeste campings in Zeeland.

Gerelateerde artikelen

Reis je met de auto of het vliegtuig naar Frankrijk?

Een onvergetelijke rondreis door Sri Lanka maken met uw kinderen

Van der Valk Apeldoorn