Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Motorrijles in Den Haag volgen bij Autorijschool Actief

Start met een motorrijles in Den Haag bij Autorijschool Actief en toer straks heel Nederland door op de motor. Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald dankzij de gediplomeerde en ervaren rijinstructeurs van Autorijschool Actief. Zij leerden me op mijn tempo motorrijden.

Motorrijles in Den Haag en omstreken

Nu ik mijn motorrijbewijs heb gehaald én een eigen motor heb gekocht geniet ik elk weekend van heerlijke motortochtjes. Op de motor maneuvreer ik me overal tussendoor.

Motorrijden: ik kan het echt iedereen aanraden. Ook willen motorrijden? Wacht niet langer en ga een motorrijles in Den Haag volgen!

Het tweedelige motorexamen

Tijdens de motorrijopleiding van Autorijschool Actief kreeg ik les van een WRM (wet rijonderricht motorrijtuigen) gediplomeerd instructeur. Het motorexamen bestaat uit 2 onderdelen: voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD).

Voertuigbeheersing: wennen aan de motor

Eerst moest ik aan wennen aan de motor. Op een parkeerplaats oefende ik de voertuigbeheersing. Pas wanneer ik de motorbeheersing onder controle had, volgde het tweede onderdeel.

Verkeersdeelneming: de weg op

Samen met mijn motorinstructeur ging ik met de motor de weg op. De instructeur leerde me hoe ik me als motorrijder diende te gedragen in het verkeer. Tijdens die lessen trainde ik hoe ik vlot, vloeiend, sociaal en veilig kon deelnemen aan het verkeer.

Motor Experience Day: maak kennis de motor

Er zijn verschillende motorrijbewijs pakketten beschikbaar bij Autorijschool Actief. Als je nog niet zeker weet of motorrijden iets voor jou is, ga dan naar de Motor Experience Day.

Gedurende 3 uur maak je kennis met de motor. Je krijgt stap voor stap uitgelegd waar je op moet letten en hoe je moet handelen tijdens het motorrijden. Oefen alvast op het motoroefenterrein, uiteraard met speciale kleding en helm.

Rijles in Den Haag

Naast mijn motorrijbewijs heb ik ook mijn autorijbewijs gehaald bij Autorijschool Actief in Den Haag. Omdat de rijlessen erg soepel verliepen en ik goede ervaringen had opgedaan, besloot ik om ook mijn motorrijlessen bij Autorijschool Actief te volgen.

Mocht je willen starten met een rijles in Den Haag, raad ik Autorijschool Actief zeker aan.

Rijles in Rotterdam nemen

Autorijschool Actief is niet alleen werkzaam in Den Haag, maar ook in Rotterdam. Naast een rijles in Rotterdam nemen, kun je ook bij de rijschool terecht als je een opfriscursus wenst.

Goedkope rijschool in Den Haag

In de omgeving van Den Haag en Rotterdam staat Autorijschool Actief bekend als een goede én goedkope rijschool. Ze hebben een hoog slagingspercentage en hebben gemiddeld een 8,8 als cijfer van meer dan 1500 beoordelingen.

Autorijschool Actief
Beukelsdijk 201 B
3022 DH Rotterdam
070 – 393 15 56
Zuid-Holland

https://www.autorijschoolactief.nl/