Aeroxspecials
Image default
Management

Ondernemingsplan laten maken

Snel een ondernemingsplan in bezit

Heeft u een uitstekend business plan nodig en snel? Wij schrijven deze voor u op maat. Wij zorgen ervoor dat u een deskundig ondernemersplan krijgt welke u direct kunt indienen bij de bank, investeerder of crowdfundplatform.
    
De meest relevante analyses en financien zijn in onze plannen verwerkt. Heeft u nog bedenkingen bij de onderhandelingen met de makelaar of bank?  Dat is geen nood, we ondersteunen u tijdens het traject tot aan financiering.
    
Er zijn online aanbieders die ondernemingsplannen maken, echter wat ons uniek maakt is onze service en ondersteuning bij het traject. We zijn niet de goedkoopste maar wel de voordeligste. Een bedrijfsplan in bezit als uw plan niet wordt gefinancierd, daar heeft u niets aan.
    

Begeleiding op maat

Wij helpen u met de onderhandelingen bij de makelaar of investor, laatste als het gaat om een aandelenbelang. Er zijn meer aspecten over te onderhandelen dan alleen de huur. We bezitten bovendien een netwerk in borgstellers voor de financiering.

Het ondernemingsplan wordt naar uw eisen en geheel volgens uw huisstijl opgesteld. U kunt dus gerust door ons kantoor uw ondernemingsplan laten maken. We zijn betaalbaar omdat we effectief kunnen werken met weinig personeel. Derhalve is het voor iedereen bereikbaar om een professioneel plan te laten opstellen.

Laat uw droom werkelijkheid worden en bel ons meteen. We hebben een enorm hoog succespercentage bij banken en bij makelaars. Voor wat betreft makelaars: voor de horeca zien de gemeenten en makelaars graag een nieuwe vestiging, omdat dat zorgt voor levendigheid in de wijk. Natuurlijk dient het bedrijfsplan wel goed te zijn, hier zorgen wij voor.

Bel of mail of kom langs op ons kantoor.

https://www.ondernemingsplan-laten-schrijven.nl

Gerelateerde artikelen

DISC training geeft inzicht

Your Business Online

Training Accountmanagement