Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Piekerpoli: een team van psychologen

De piekerpoli is een collectief van psychologen die ervoor zorgen dat er altijd zo goed mogelijke zorg is in Nederland. De poli’s zijn dan ook overal in het land te vinden. Ze zijn in alle grote steden in het hele land gevestigd. Dit maakt de piekerpoli voor iedereen bereikbaar.

De psychologen van de piekerpoli hebben allemaal hun eigen specialismen. Voor verschillende problematiek kunt u dus de best hulp ontvangen. Het kiezen van een psycholoog is erg moeilijk. Wanneer je samenwerkt met een psycholoog bouw je namelijk een hele persoonlijke band op. Dan is het wel fijn om te weten dat de psycholoog daadwerkelijk weet waar deze het over heeft. Bij piekerpoli kunt u erop rekenen dat de psychologen deskundig te werk gaan en al hun ervaring toe passen om ervoor te zorgen dat ze, samen met u, een zo succesvol mogelijke samenwerking aangaan.

De piekerpoli kunt u helpen bij een PTSS syndroom. De meest voorkomende manier om hiermee te kunnen dealen is de EMDR-therapie. Emdr therapie amsterdam en in zeven andere locatie verspreid door heel Nederland kunt u bij piekerpoli terecht.

Om een trauma succesvol te verwerken moet er balans komen in de trauma en de omgang daarmee. De meeste die lijden aan een PTSS syndroom die hebben er zo erg onder te leiden dat ze wanneer je denken aan de traumatische ervaring helemaal fysiek gaan trillen. Dit trillen en beven is een belangrijk kenmerk van iemand met een PTSS syndroom, maar er zijn ook andere kenmerken. Deze zijn: overmatig gebruik van technologie zoals mobiele telefoons of bijvoorbeeld een gameverslaving. Ook kunnen eetstoornissen zoals anorexia en boulimia deel uitmaken van een PTSS syndroom.

Dus ben je op zoek naar een psycholoog den haag, Amsterdam of in een andere stad als Amersfoort of leiden? De piekerpoli is er altijd voor jou!