Aeroxspecials
Image default
Vakantie

Van der Valk Apeldoorn

Bent u van plan om een paar dagen te gaan genieten van de natuur op de Veluwe? Dan maakt een verblijf in het Van der Valk Apeldoorn de ervaring compleet. In ons hotel bent u van alle gemakken voorzien, om optimaal te kunnen genieten van uw uitje. Na een dagje wandelen, paardrijden of fietsen in de mooie omgeving, kunt u heerlijk bijkomen op uw comfortabele hotelkamer. Of u nu een romantisch weekend weg bent met zijn tweeën, of erop uit bent met de hele familie, Van der Valk heeft voor elke gelegenheid een geschikte kamer.

Huisje James

Bij het Van der Valk Apeldoorn kunt u aanschuiven voor een gezellig diner in ons sfeervolle restaurant. Wilt u eens iets anders? Dan kunt u een tafel boeken bij huisje James voor een bijzondere culinaire ervaring. Dineren in dit authentieke landhuis is een avondvullend programma om niet snel te vergeten. Huisje James ligt midden in de bossen, waardoor de sfeer sprookjesachtig is. Het restaurant is knus en huiselijk, maar geeft ook een gevoel van luxe. Na ontvangst met een glas bubbels, kunt u zich tegoed doen aan een heerlijke maaltijd bestaande uit diverse gangen. Alle producten die gebruikt worden in de keuken van huisje James komen uit eigen moestuin, of zijn streekproducten uit de Veluwe.

Diverse kamers beschikbaar

Bij het Van der Valk Apeldoorn komen we u graag tegemoet in uw wensen. Daarom beschikt ons hotel over verschillende soorten kamers. Of u nu een kamer zoekt voor heel het gezin, of een luxe suite voor met zijn tweeën. Wij hebben voor ieder wat wils. Zelfs suites met sauna, of suites met een tuin behoren tot de mogelijkheden. En komt u naar de Veluwe om paard te rijden? Dan kunt u een van de paardenboxen reserveren bij het hotel. Van der Valk Apeldoorn is van alle gemakken voorzien.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl