Aeroxspecials
Image default
Entertainment

Jouw afgelaste feest alsnog vieren

Door de Corona crisis zijn veel feesten niet doorgegaan. Gelukkig komt eindelijk echt het licht aan het einde van de tunnel dichterbij en mogen we bijna weer! Heb jij ook een feest afgelast door de crisis? Dan is het nu tijd om weer plannen te gaan maken en eindelijk toch die DJ te boeken of eens rond te kijken voor ander entertainment. Wat voor entertainer zie jij wel zitten?

De DJ is onmisbaar

Voor veel feesten is een DJ onmisbaar. Hij (of zij natuurlijk) weet als geen ander de stemming erin te krijgen. Nu kan je een DJ alleen boeken, maar veel DJ’s bieden meer mogelijkheden. Een DJ met een muzikant boeken is zo’n optie. Dit kan een saxofonist zijn, maar uiteraard zijn er meer opties. Of ga voor de combinatie DJ en een zanger. Ook dat is hartstikke leuk. De afwisseling en/of samenwerking tussen een DJ en live-entertainment is gewoon ontzettend fijn en geeft je eigenlijk het beste van twee werelden.

Feestje vanuit een bus…

Organiseert iemand een feest en wil jij hem even voor de hele straat in het zonnetje zetten? Laat dan het voordeurfeestje niet aan je neus voorbijgaan. Was ontzettend leuk in Corona-tijd om toch een beetje feest te kunnen vieren, maar is ook nu heerlijk om te boeken als verrassing voor de jarige. De gasten die op zijn feest zijn kunnen mee naar buiten en even meedoen, maar ook de buren uit de straat hebben zo door dat er iets gaande is. Het allerleukste is uiteraard dat de jarige zo in het zonnetje gezet wordt op een manier die hij niet had verwacht!

Ander entertainment

Naast een DJ uitnodigen kan je uiteraard ook aan ander entertainment denken. Een goochelaar, zeker een tafelgoochelaar is erg leuk, of een clown. Waarbij laatstgenoemde natuurlijk vooral bij kinderen geliefd zal zijn. Maar een komiek, een ballonartiest, iemand die uit het niets gedichten voordraagt: noem het maar op. Door een entertainer uit te nodigen is je feest veel spannender en afwisselender!

https://www.djbigblender.nl/specials/foute-party-dj/