Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Sintrex: hoogwaardige service op het gebied van geconditioneerd vervoer

Uw geconditioneerde vervoer in goede banen met Sintrex

Bent u op zoek naar een organisatie van douane expediteurs die meedenkt met uw bedrijf? Sintrex Transport Service heeft een flexibele dienstverlening op het gebied van douaneformaliteiten, internationaal transport en opslag. Dit bedrijf verzorgt zelfstandig uw internationale transport, waaronder geconditioneerd vervoer. Hierbij nemen de medewerkers u alle zaken die betrekking hebben op import en export, vergunningen en documenten uit handen.

Geconditioneerd transport binnen en buiten Europa

Sintrex is gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer en heeft met name ervaring met transport naar Frankrijk, Duitsland, Italië, Rusland en Engeland. Ook voor de meeste andere Europese landen en landen buiten Europa kan dit bedrijf geconditioneerd transport verzorgen. Naast gekoeld transport van bederfelijke waren, zoals groente, fruit en bloemen, behoren ook diepgevroren transport en verwarmd transport tot de mogelijkheden. Sintrex staat voor een soepel verloop van het vervoer en houdt zich aan de HACCP-protocollen en ATP-regels. Voor spoed zijn de medewerkers 24 uur per dag bereikbaar.

Douane expediteur Sintrex verzorgt uw gehele transport

Met vestigingen in Nederland, Duitsland, Letland en Rusland is douane expediteur Sintrex een centraal schakelpunt tussen verschillende bedrijfssectoren. Deze vervoersspecialist kan het hele transport regelen, met inbegrip van import, export en beveiligde opslag. Ook als het gaat om een spoedtransport, dan kunt u gebruik maken van de diensten van dit bedrijf, zelfs als het gaat om feestdagen. Dankzij het grote netwerk waar Sintrex over beschikt, kan deze logistieke dienstverlener ook lucht- en zeevracht verzorgen.

Sintrex heeft sinds 1989 ervaring als douane expediteur. Dit bedrijf heeft een eigen beveiligde opslagloods in het Duitse Gildehaus, waar onder meer distributie, inpakken en ompakken mogelijk is. Bent u van plan om deze expert uit De Lutte in te schakelen of wilt u meer weten over geconditioneerd vervoer? De vriendelijke en behulpzame medewerkers helpen u graag verder!

https://www.sintrex.nl/geconditioneerd-vervoer