Aeroxspecials
Image default
Auto's en Motoren

Snelheidsborden die ervoor zorgen dat verkeersdeelnemers zich beter aan de snelheid houden

Gewone snelheidsborden hebben lang niet altijd het gewenste effect. Een groot deel van de weggebruikers negeert ze regelmatig, al helemaal wanneer ze haast hebben. Een manier om ervoor te zorgen dat zij zich aan de snelheidslimieten houden, is door regelmatig te controleren. Als de kans groter is om gepakt te worden op te hard rijden, zal een weggebruiker zich eerder aan de snelheid houden. Toch is dit niet altijd een rendabele oplossing, want het kost ook veel mankracht om regelmatig de snelheid van weggebruikers te controleren. Gelukkig is er een manier waarop u het gedrag van weggebruikers positief kunt beïnvloeden zonder dat daar extra mankracht voor nodig is. Met de digitale verkeersborden van Actime maakt u weggebruikers bewust van hun snelheid.

Een simpele manier om het gedrag op de weg positief te beïnvloeden

Digitale snelheidsborden geven in felgroene, felrode of oranje cijfers de snelheid van voorbijrijdend verkeer weer. Hierdoor ziet een weggebruiker hoe hard hij of zij daadwerkelijk rijdt en of dit ook de juiste snelheid is voor de locatie. Het klinkt misschien heel simpel, maar de groene cijfers, eventueel aangevuld met een smiley, zijn als het ware een beloning voor goed rijgedrag. Dit zal veel weggebruikers aansporen om snelheid te minderen en zich aan de geldende limieten te houden. Daarnaast zal het hardnekkige te-hard-rijders herinneren aan de mogelijkheid op een boete. Hierdoor zal een groot deel van deze doelgroep ook de snelheid aanpassen.

Informeer naar de mogelijkheden bij deze verkeersexpert

Heeft u interesse in de digitale snelheidsborden van Actime? Neem dan contact op met deze specialist om de mogelijkheden te bespreken. Dankzij jarenlange ervaring kunnen ze u uitstekend adviseren over de optie die het best bij de verkeerssituatie op de beoogde locatie past. Daarnaast levert deze specialist meer dan snelheidsborden alleen. De digitale borden kunnen namelijk worden uitgerust met meetapparatuur die niet alleen de snelheid, maar ook de hoeveelheid voorbijgaand verkeer meten. Zo krijgt u meteen meer inzicht in de plaatselijke verkeersstromen.

https://www.actime.nl/